Mainos

Räikkösen kanssa juhlinut VilleGalle: Kimi osaa nauttia vapaa-ajastaan

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman hyväntekeväisyyslähetykseen osallistunut räppärimies VilleGalle kertoo juhlista suomalaisten huippu-urheilijoiden seurassa.

Räppärikaksikko JVG on viime aikoina viihtynyt yhdessä suomalaisten urheilun huippunimien kanssa. Jare ja VilleGalle ovat ladanneet sosiaaliseen mediaan kuvia, joissa he poseeraavat muun muassa Kimi Räikkösen ja Teemu Selänteen kanssa.

Kuinka räppärit ovat päässeet urheilupiireihin juhlimaan?

– Ehkä se johtuu siitä, että meidän biisit kertovat urheilusta, ja nämä urheilijat kuuntelevat meidän musiikkia. Tuntuu, että urheilijat ovat tässä positiivisesti mukana ja ymmärtävät tämän meidän jutun. Räppi on tällä hetkellä rokkia, VilleGalle miettii.

– Teemu on kuunnellut meidän biisejä ja kutsui meidät jahdilleen juhlimaan. Kimiin me olemme myös tutustuneet, ja olimme Monacossa katsomassa hänen kisojaan. Se oli huikea kokemus, mies muistelee.

VilleGalle kertoo nauttineensa ylellisistä juhlista, mutta toteaa tunnelman olevan juhlapaikkaa tärkeämpi asia.

– Ihmiset varmaan luulevat, että ne ovat olleet järjettömiä bileitä, mutta minulle on ihan sama, missä olen, sillä porukka tuo sen fiiliksen. Kun on hyvä fiilis ja hyvä porukka, on ihan sama, olemmeko Cannesissa Kimin jahdilla, vai minun kotisohvallani, räppäri ilmoittaa.

Millainen hulppeita juhlia järjestävä Kimi sitten on miehiään?

– Kimi on aika perussuomalainen, nöyrä tyyppi. Hän on lojaali ja ottaa kaikki kaverit hyvin huomioon. Lisäksi hän osaa nauttia vapaa-ajasta, niin kuin tietysti pitääkin.

(MTV VIIHDE)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.