Mainos

Räikkönen on aina Räikkönen - formulat kiinnostavat kotikatsomoissa

Kimi Räikkösen paluu F1-sirkukseen kiinnostaa vauhtihulluja suomalaisia. Kauden ensimmäiseen formulakisaan liittyviä lähetyksiä seurasi noin 1,4 miljoonaa silmäparia.

Maksutelevision jakelujohtaja Juha Mustonen kertoo, että kiinnostus lajia kohtaan on tällä hetkellä erittäin suurta. Lähetyksiä seurataan kasvavalla mielenkiinnolla sekä MTV3:llä että MTV3 MAXilla.

"Jo pienestä pitäen katsottu"

Vaikka formulat ovat kotikatsomoissakin suhteellisen miehinen laji, löytyi Helsingin keskustasta kauniimmankin sukupuolen katsojia. MTV3:n uutisten katukyselyssä kiinnostus vauhtiautoiluun oli opittu mm. pienenä vanhempien välissä kisasohvalla istuen.

- Kyllä meillä on pienestä pitäen katottu formuloita. Aikaisemmin en niin seurannut, kun suomalaiset ei menestyneet. Mutta kyllä nyt meinaan katsoa, kun Räikkönen on taas mukana, sanoo Emilia Rantala.

- Kyllä formuloita tulee jonkun verran seurattua. Vauhti houkuttaa, ja se että siellä on suomalaisia mukana. Pienestä pitäen ollaan faijan kanssa katottu kisoja, kertoo puolestaan Emil Jansson.

Hullut ajavat rinkiä, ja vielä hullummat katsovat. Ihan jokaista F1 ei kiinnosta.

- Liikaa meteliä. Liian teknistä, kulutan mieluummin taidetta ja kulttuuria, sanoo formulakatsomot väliin jättävä helsinkiläinen Eila Kaaresalo-Kasari.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.