Mainos

Raharyöstäjien Volvossa ei ollut räjähteitä

Turun raharyöstössä käytetty auto löydettiin eilen. Poliisi uskoo ryöstäjien vaihtaneen kulkuneuvoa heti rikoksen jälkeen, mutta toisen auton tuntomerkeistä ei ole varmuutta.

Poliisi kiistää julkisuudessa olleet tiedot, että Turussa rahakuljetuksen ryöstössä käytetyssä autossa olisi ollut dynamiittia.

- Ei siinä autossa ollut mitään räjähteitä, tutkinnanjohtaja rikostarkastaja Teijo Ristola sanoo.

Ristolan mukaan poliisit tutkivat ryöstäjien käyttämän Volvo-farmariauton normaalia varovaisuutta noudattaen. Näin tehtiin sekä yleisön että poliisimiesten turvallisuuden vuoksi. Kun tutkinnassa varauduttiin myös mahdollisten räjähteiden olemassaoloon, joku ulkopuolinen ehkä päätteli, että niitä todella löytyi.

Rahakuljetuksen ryöstö tehtiin Turussa maanantaina illansuussa. Ryöstäjillä oli käytössään pääkaupunkiseudulta varastettu viininpunainen Volvo V70 -farmariauto, joka löytyi myöhemmin runsaan kilometrin päästä Mäntymäen kaupunginosasta. Auto oli pysäköintialueella Purokadun varrella.

Ryöstäjät ilmeisesti vaihtoivat kulkuneuvoa pysäköintialueella heti ryöstön jälkeen. Poliisi kaipaa yleisöltä silminnäkijähavaintoja pysäköintipaikan tapahtumista maanantai-iltana. Volvon liikkuminen on herättänyt huomiota, koska auto ajoi kovaa vauhtia ja vaihteli kaistoja.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.