Radiotähdelle kävi kiusallinen meikkimoka: ”Hävettää postata tämä”

Radio Novan aamuohjelmaa juontava Minna Kuukka kertoo nolosta kokemuksestaan varoittaakseen kohtalotovereita.

Minna Kuukka julkaisi Radio Novan Facebook-sivulla lähikuvan kasvoistaan. Kuvassa hänellä on vaaleanpunaista meikkiä pitkin leukaa ja nenänpieliä. Kuvan yhteydessä hän kirjoittaa luullensa huulirasvaansa täysin värittömäksi ja varoittaa muita tekemästä samaa virhettä.

– Hävettää postata tämä, mutta josko varottavana esimerkkinä toimis, Kuukka kirjoittaa.
– Kannattaa aina tsekata, että huulirasva todella on väritöntä. Tämä ei ollut. Huomasin sen, kun olin ensin käynyt tämän näköisenä kaupassa ja jutustellut naapurin kanssa. Onneksi olin levitellyt huolella ja sipaissut vähän nenänkin alle.

Kuvasta on tykätty tuhansia kertoja ja sen alle on ilmestynyt kommentteja, joissa ihmiset kertovat omista kömmähdyksistään.

– Aikoinaan silloinen poikaystävä lainas multa huulirasvaa. Sipaisi oikein reilusti yli huulien, vähän nenän alle ja poskiinkin. Töissä ihmetteli kun kaikki nauraa. Huulirasva oli sellasta asteittain punaiseksi muuttuvaa sorttia, eräs kommentoijista kirjoittaa.

– Työkaverilleni sattui kauan sitten bussissa matkalla töihin. Oli hiukan hämärää. Laittoi kulmat ja huulet kuntoon. Opehuoneessa porukka rehahti nauruun, kun kulmat punaisina ja tyylikäs musta rajaus huulissa oli menossa luokkaa opettamaan, toinen nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja