Radiojuontaja Suvi Hartlinin perhe kohtasi pohjattoman tragedian – rakas koira jäi auton alle: "Shokki vaihtuu vähitellen ikävään ja suruun"

2:00
Suvi Hartlin nousi julkisuuteen missinä.

Suvi Hartlinin äidin koira menehtyi yllättäen.

Radiojuontaja Suvi Hartlin, 40, kertoi maanantaina Instagramissa perhettään kohdanneesta tragediasta. Hänen äitinsä rakas Henkka-koira menehtyi jäätyään auton alle. 

– Viime viikonloppu oli musertava. Äidin ja meidän kaikkien rakas koira Henkka Henu Hammas jäi auton alle ja kuoli, Hartlin kirjoittaa.

Hartlin oli lähtenyt välittömästi eläinlääkäriin, mutta matka päivystykseen oli liian pitkä.

– Henkka sai olla viimeiset hetkensä juuri siinä, mikä hälle oli tärkeintä, eli mummin sylissä.

Julkaisussa on Henkasta viimeiseksi jääneitä kuvia. Koira oli perheelle erittäin tärkeä.

Näet julkaisun myös täältä.

– Se oli järkyttävä onnettomuus, josta emme syytä ketään. Shokki vaihtuu vähitellen pohjattomaan ikävään ja suruun.
Henkassa ei ollut pahaa karvaakaan, vaikka elämän alkupuolisko ei ollut auvoisaa. Henkka oli rescuekoira Romaniasta, jonka katukoiravuodet vaihtuivat lempeään, rauhaisaan elämään Perniössä. Saatiin hänen kanssaan monta yhteistä vuotta, jotka kannattelevat meitä nyt.

Henkka pääsi vielä viimeisellä matkallaan käymään kotonaan.

– Sunnuntaisen eläinlääkärireissun jälkeen tuotiin Henkka vielä kerran kotiin kauniiseen vilttiin käärittynä, jotta muut koira- ja kissaystävät saivat nuuhkaista häntä. Ringo istahti käärön viereen ja olin varma, että hän tiesi mitä oli tapahtunut.

– Hän oli äitini henkireikä, paras ystävä ja turva. Elämä on välillä hyvin epäreilua ja sattuman varaista. Meidän sydämet on nyt rikki. Lepää rauhassa Henkka Hammas, me ei unohdeta sua koskaan, hän päättää.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja