Mainos

Radio Nova aloitti tänään

Suomen ensimmäinen valtakunnallinen kaupallinen radio, Radio Nova aloitti lähetyksensä tänään iltapäivällä. Aluksi lähetykset ovat kuultavissa pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen, Turun ja Lahden alueilla.

Radio Novan päätoimittaja Risto Pohjanpalo kertoo, että kanavan kohderyhmä on nuorehko aikuisväestö. Novan kanavaprofiili sijoittuu hänen mukaansa Ylen Radiomafian ja Radio Suomen väliin.
-Linjamme on hieman hillitympi kuin Radiomafian, ja musiikki valitaan lähetyksiin sen mukaisesti, Ylen radiouutisten toimituspäällikkönä aiemmin toiminut Pohjanpalo kuvailee uutta kanavaa.

Radio Nova kuuluu aluksi eteläisessä Suomessa linjalla Helsinki-Turku-Lahti-Tampere. Kuukausi kuukaudelta kanava etenee pohjoisemmaksi siten, että se kuuluu Rovaniemelläkin syyskuun alussa.

Uusi radiokanava toimii ympäri vuorokauden. Uutisia tulee tasatunnein ja puolelta. Ilta- ja yöaikaan tulee uutisia kerran tunnissa. Sähkeuutiset radiolle tekee MTV:n uutistoimitus.

Uuden mainosradion pääomistajia ovat MTV ja Aamulehti-Yhtymä, jotka hiljattain ilmoittivat fuusioituvansa. Lisäksi on mukana joukko puolueita lähellä olevia viestintäyhtiöitä. Radio Nova aloittaa lähetyksensä uutisilla klo 15.00.
(STT/MTV3)

Huom! Uusi StreamWorks ohjelma valitsee nopeuden automaattisesti internetyhteytesi mukaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.