Mainos

Raclettejuustopitsa

  • tomaattikastiketta
  • sipulia
  • ilmakuivattua kinkkua
  • tomaattiviipaleita
  • vihreitä oliiveja
  • 100 g mozzarellaraastetta
  • n. 200 g raclettejuustoa
  • rucolaa
  • Pohja:
  • 2 ½ -3 dl vehnäjauhoja
  • 1/3 kuivahiivapussi
  • n. 1 tl suolaa
  • 1 dl vettä
  • 1 tl sokeria

Sulata hiiva ja sokeri haaleaan veteen. Sekoita jauhot ja suola kulhossa. Lisää jauhoseosta nesteeseen vähitellen ja vaivaa taikinaa käsin muutama minuutti, lisää jauhoa tarvittaessa. Kohota taikinaa lämpimässä paikassa n. 30 minuuttia. Kumoa kohonnut taikina leivinpaperille ja kauli se ohueksi levyksi.

Levitä pohjalle tomaattikastike. Lado pohjan päälle sipulirenkaat, ohuet tomaattisiivut, kinkku, oliivit ja päälle mozzarellaraaste. Leikkaa Raclettejuusto ohuiksi siivuiksi ja asettele juustoraasteen päälle. Paista uunissa 200°c:ssa n. 10-15 minuuttia. Asettele rucolaa valmiin pitsan päälle.

Resepti: Nicolas Thieulon

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.