Raclettejuustopitsa

  • tomaattikastiketta
  • sipulia
  • ilmakuivattua kinkkua
  • tomaattiviipaleita
  • vihreitä oliiveja
  • 100 g mozzarellaraastetta
  • n. 200 g raclettejuustoa
  • rucolaa
  • Pohja:
  • 2 ½ -3 dl vehnäjauhoja
  • 1/3 kuivahiivapussi
  • n. 1 tl suolaa
  • 1 dl vettä
  • 1 tl sokeria

Sulata hiiva ja sokeri haaleaan veteen. Sekoita jauhot ja suola kulhossa. Lisää jauhoseosta nesteeseen vähitellen ja vaivaa taikinaa käsin muutama minuutti, lisää jauhoa tarvittaessa. Kohota taikinaa lämpimässä paikassa n. 30 minuuttia. Kumoa kohonnut taikina leivinpaperille ja kauli se ohueksi levyksi.

Levitä pohjalle tomaattikastike. Lado pohjan päälle sipulirenkaat, ohuet tomaattisiivut, kinkku, oliivit ja päälle mozzarellaraaste. Leikkaa Raclettejuusto ohuiksi siivuiksi ja asettele juustoraasteen päälle. Paista uunissa 200°c:ssa n. 10-15 minuuttia. Asettele rucolaa valmiin pitsan päälle.

Resepti: Nicolas Thieulon

Lue myös:

    Uusimmat