Raaka tapon yritys helsinkiläisasunnossa

Noin 30-vuotiasta miestä pahoinpideltiin raa'asti puolen tunnin ajan Helsingin Myllypurossa. Pahoinpitely tapahtui Tuulimyllyntiellä sijaitsevassa kerrostaloasunnossa keskellä päivää viime lauantaina.

Poliisin mukaan mies oli ollut asunnossa kolmen muun miehen kanssa ja heille oli tullut sanaharkkaa, jolloin hän oli lähtenyt asunnosta pois. Muut miehet soittivat hänelle päivällä ja pyysivät palaamaan asunnolle.

Kun mies palasi asunnolle, häntä alettiin pahoinpidellä teräaseilla sekä lyömällä ja potkimatta. Uhri vietiin asunnon WC:hen, missä hänen kaulaansa ja päähänsä viillettiin veitsillä useita syviä haavoja. Pahoinpitelyä jatkettiin asunnon olohuoneessa, missä mies sidottiin nojatuoliin.

Talon asukas hälytti paikalla poliisit, koska hän oli kuullut asunnosta huutoa ja pahoinpitelyn ääniä. Yksi pahoinpitelijöistä päästi poliisit asuntoon. Uhri pääsi maanantaina pois sairaalasta.

Helsingin käräjäoikeus vangitsi 30–40 -vuotiaat miehet eilen. Miehiä epäillään tapon yrityksestä. Jutun oikeuskäsittely on helmikuun alussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat