Mainos

Pyykinpesukone räjähti – viiden lapsen äiti sai vakavia vammoja

Kesken pesun räjähtänyt pyykinpesukone aiheutti viiden lapsen äidille aivotärähdyksen ja nenäontelovamman. 

Kun Sara Van Beckin pyykinpesukone alkoi eräänä päivänä pitää tavallisuudesta poikkeavaa ääntä, nainen kiiruhti kodinhoitohuoneeseen tarkistamaan, mistä oikein oli kysymys. Viiden lapsen äiti huomasi kolme vuotta vanhan pesukoneen tärisevän ja heiluvan, kun yhtäkkiä kone päästi räjähdyksen kaltaisen voimakkaan äänen.

– Se kuulosti kuin pommilta. Se oli todella epärealistista, Beck kertoo tapahtuneesta CBS:n haastattelussa.

Vain sekunteja myöhemmin koneen luukku lensi auki, ja siitä irronneet osat iskeytyivät suoraan naista kohti aiheuttaen voimakasta kipua. Koneesta irronnut laakeri lensi Beckia kohti niin suurella voimalla, että hän kaatui taaksepäin lyöden samalla päänsä. Hetkeä myöhemmin tajuttomaksi mennyt Beck heräsi kodinhoitohuoneen lattialta yrittäen tavoittaa puhelintaan, mutta epäonnekseen hän oli jättänyt sen toiseen huoneeseen.

– Muistan heränneeni ja päähäni sattui. En pystynyt liikkumaan, nainen kertoo tapahtuneesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kädessä olleen älykellon avulla nainen sai kuitenkin soitettua aviomiehelleen, joka aluksi luuli vaimonsa vitsailevan. Mutta kun puhelun toisesta päästä alkoi kuulua itkua, mies tiesi, että nyt oli tosi kyseessä. Puolen tunnin kuluttua mies saapui kotiin, sammutti pesukoneesta virrat ja kiidätti vaimonsa ensiapuun. Ensiavussa Beckille diagnosoitiin aivotärähdys ja nenäontelon vamma.

Jos osat olisivat osuneet lapseen, seuraukset olisivat voineet olla kohtalokkaat

Aluksi nainen aikoi pitää onnettomuuden omana tietonaan, mutta muutaman päivän asiaa pohdittuaan opettajana työskentelevä nainen päätti jakaa varoituksensa Facebookissa, sillä lähes kaikkihan meistä pesevät pyykkiä.

– Asiat voisivat olla paljon pahemminkin. Jos se olisi ollut yksi lapsistani, se olisi voinut olla tappavaa, Beck toteaa.

Beck otti yhteyttä myös pesukoneen valmistajaan, joka suostui korvaamaan pesukoneen ja kuivausrummun. Valmistaja lupasi ryhtyä myös selvittämään, mistä tämä tapaus mahdollisesti johtui.

– Vaikka emme voi spekuloida mitä tämän kyseisen tuotteen kanssa oikein tapahtui, Whirlpool on sitoutunut toimittamaan kuluttajille turvallisia ja innovatiivisia tuotteita, Whirlpoolin tiedottaja Kristine Sherman kommentoi tapausta.

Lähde: CBS

***

0:38

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.