Teini meni kylpyyn puhelimensa kanssa – päätöksellä kohtalokkaat seuraukset

Teksasilainen teinityttö kuoli sähköiskuun, joka syntyi latauksessa olleen matkapuhelimen pudottua kylpyammeeseen. 

Isänsä luona vierailulla ollut 14-vuotias Madison Coe kuoli viime sunnuntaina traagisen onnettomuuden seurauksena. 

Tapahtumien kulusta ei ole tarkkaa tietoa, mutta onnettomuuden sattuessa tyttö oli todennäköisesti käyttänyt latauksessa ollutta puhelinta kylvyn aikana tai vaihtoehtoisesti yrittänyt poimia käteensä latautunutta puhelinta.

Olipa tapauksessa kyse kummasta vaihtoehdosta tahansa, puhelin oli livennyt tytön kädestä ja pudonnut vettä täynnä olleeseen ammeseen kohtalokkain seurauksin. Sähkölaite oli aiheuttanut veteen joutuessaan kuolettavan sähköiskun. 

Sähkölaitteiden käytössä piilee todellinen hengenvaaraa

Tytön isä oli henkilö, joka löysi elottoman tyttärensä kylvystä.

– Hän koputti oveen ja sanoi tytölle, että nyt oli aika nousta ammeesta ja tyttö vastasi ”okei”. Palattuaan takaisin 20 minuuttia myöhemmin hän ei enää vastannut, joten hän meni sisään, äiti Angela O’Guinn-Downs kertoo.

Ensiavussa työskentelevä isä teki kaikkensa pelastaakseen ammeessa maanneen tyttärensä hengen, mutta mitään ei ollut tehtävissä. Myöhemmin tytön kädestä löydettiin palovammoja, joiden perusteella onnettomuuden kulku on voitu päätellä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tytön isoäiti Donna O’Guinn kuvailee tyttöä ”loistavaksi tähdeksi”, joka rakasti musiikkia ja koripalloa.

– Tämä on tragedia, jonka ei tarvitse tapahtua kenellekään muulle. Haluamme vain tehdä hyvää levittämällä tietoisuutta olla käyttämättä latauksessa olevaa puhelinta kylpyhuoneessa, O’Guinn kertoo.

Epätoivoinen perhe toivoo kaikkien vanhempien suojelevan lapsiaan ja opettavan heille, että elektronisten laitteiden käytössä piilee todellinen hengenvaaraa.

Lähteet: People, Telegraph 

***


Lue myös:

    Uusimmat