Mainos

Pysäköinninvalvojan ravistelu toi sakkotuomion autoilijalle

Mies hermostui saamastaan sakosta niin, että kävi pysäköinninvalvojaa rinnuksista kiinni ja yritti tunkea sakkolappua tämän paidan sisään.

Pysäköinninvalvojan ravistelu rinnuksista ja kiroilu ovat tuoneet Espoon käräjäoikeudessa sakkotuomion autoilijamiehelle.

Tuomioon johtanut tapaus sattui viime vuoden lopulla Espoon Iivisniemessä. Pysäköinninvalvoja oli kirjoittamassa maksulappua ja laittamassa sitä henkilöauton tuulilasinpyyhkijän alle, kun syytetty kävi yhtäkkiä hänen rinnuksiinsa kiinni. Naispuolisen pysäköinninvalvojan mukaan mies oli erittäin aggressiivinen.

Oikeudessa mies myönsi kiroilleensa ja käyttäneensä kovaa kieltä pysäköinninvalvojalle mutta kiisti syyllistyneensä minkäänlaiseen rikokseen.

Mies kertoi käyneensä nopeasti ostamassa tupakkaa kioskilta ja olleensa pois muutaman minuutin. Sen vuoksi hermo oli palanut yllättävästä sakotuksesta.

Yritti tunkea paidan sisään

Syyttäjä Markku Ahosen mukaan mies hermostui maksulapusta niin paljon, että huusi kovaa: "Mitä sinä teet". Sitten hän otti pysäköinninvalvojaa rinnuksista kiinni ja yritti tunkea saamaansa maksulappua tämän paidan sisään.

Pysäköinninvalvoja pääsi otteesta irti ja poistui kauemmas. Sen jälkeen maksusta raivostunut mies heitti maksun kadulle ja kaasutti Toyotallaan maksulapun yli. Pysäköinninvalvoja ei saanut fyysisiä vammoja tilanteessa.

- Ei se kivalta tunnu, jos saa pysäköintivirhelapun, mutta täytyyhän ihmisten hoitaa ikäviäkin asioita, Ahonen miettii.

Hän vaati miehelle oikeudessa sakkoa virkamiehen vastustamisesta, ja se syytetylle myös lankesi. Miehelle tuli maksettavaksi yhteensä 660 euron mätkyt.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.