Mainos

Pyöreä takamus kesäksi? Kokeile brasilialaista peppujumppaa!

Jumpan ideana on haastaa takapuolen lihaksistoa rankalla tavalla.

Jos olet kyykännyt kuukausia, takapuolesi on luultavasti jo tottunut toimintaan. Onkin aika kokeilla jotakin uutta! Kyykkääminen on menneen talven lumia – nyt kesäpeppua treenataan brasilialaisella takamusjumpalla, vinkkaa Healthy Builderz -sivusto.

Jumpan ideana on haastaa takapuolen lihaksistoa rankalla tavalla, jotta takamus kiinteytyy ja pyöristyy.

0:48

Kokeile näitä liikkeitä!

Brasilialainen pyllynkohotuskosketus. Seiso jalat yhdessä, varpaat samaan suuntaan. Kyykkää, kunnes polvet ovat 90 asteen kulmassa. Astu vasemmalla jalalla taakse ja laske samalla oikea kämmen oikean reiden viereen lattialle. Vie vasen käsi suoristettuna eteesi, niin, että kämmen on sinusta poispäin. Palaa takaisin alkuasentoon. Toista toiselle puolelle.

Potkaise kuin aasi! Mene nelinkontin, pidä selkä suorana ja keskivartalo tiukkana. Nosta vasenta jalkaasi taakse niin, että polvi pysyy 90 asteen kulmassa. Puske nostettu jalka niin kauas taakse ja ylös, kuin voit, ja laske se sitten alas. Toista 12 kertaa ja vaihda jalkaa.

Brasilialainen pyllynkohotussyöksy. Astu vasen jalka eteen. Varmista, että polvet ovat 90 asteen kulmassa. Hyppää ilmaan, vaihda jalkojen paikkaa ja putoa takaisin. Toista 12 kertaa.

Pakaralihassilta. Mene selällesi, koukista polvet. Asetta kädet kummallekin sivullesi. Tiukenna keskivartaloa ja nosta lantio ylös. Pidä muutama sekunti ja palaa alkuasentoon. Toista.

Potku kyljellä. Makaa oikealla kyljelläsi. Tue ylävartalo kyynärpääsi varaan. Jalat ovat suorana ja hieman edessä. Nosta sitten vasen jalka lantion korkeudelle, hengitä ulos, potkaise jalka eteen ja jatka sitten nopeaa, pientä liikettä ees taas.


***

1:46

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.