Onko sinulla 3 minuuttia aikaa? Sitten ehdit tehdä tämän treenin

Jatka liikesarjojen toistamista vuorotellen, kunnes kolme minuuttia on kulunut – siinäpä helppo treeni!

Sittenkin enemmän aikaa? Videolla esitellään seitsemän minuutin minitreeni!

Jos kuntosalilla huhkiminen ei aikaan kiinnosta, ei hätää: tämän treenin mahdutat vaikka keskelle työpäivääsi.

– Jos sinulla on kolme minuuttia, sinulla on aikaa tähän treeniin, Women's Health -lehti vakuuttaa.

Osa liikesarjasta vaatii kuntoilupenkin tai muun penkin, jolle voit nostaa jalkasi. Jatka liikesarjojen toistamista vuorotellen, kunnes kolme minuuttia on kulunut!

Kolmen minuutin pikatreeni

1. Seiso penkin edessä selin. Aseta vasen jalkateräsi penkin reunalle niin, että jalkaterän päällimmäinen osa on penkin päällä ja polvi taipuu hieman. Pidä selkäsi suorana ja vatsa tiukkana.

Koukista nyt polviasi ja kyykkää. Tee liikettä niin monta kertaa kuin ehdit 20 sekunnissa, vaihda sitten jalkaa, ja tee toiset 20 sekuntia.

2. Makaa penkin vieressä. Nosta kantapäät penkin päälle. Polvet muodostavat 90 asteen kulman.

Pidä kätesi kehosi sivuilla, kämmenet kattoa kohti. Nosta lantiosi irti lattiasta ja vie se "lankutusasentoon". Laskeudu sitten takaisin makuulle ja toista. Tee liikettä niin monta kertaa kuin ehdit 20 sekunnissa.

3. Mene punnerrusasentoon suorin käsin. Punnerra alas, kunnes rintasi melkein koskettaa lattiaa. Työnnä sitten peppu ylös ja paina kantapäät maahan, niin, että muodostat vartalollasi A-kirjaimen.

Punnerra alas, kunnes pääsi melkein viistää maata, ja "sukella" sitten käsiesi välistä ylös. Työnnä kädet suoriksi. Toista. Tee liikettä niin monta kertaa kuin ehdit 20 sekunnissa.

Lue myös:

    Uusimmat