6 yksinkertaista treeniä, joiden tulokset huomaat nopeasti – nämä voit tehdä vaikka kotioloissa

Sivusto listasi tehokkaita treenejä, jotka antavat nopeita tuloksia! Kokeile näitä vaikka kotioloissa!

Yllä oleva video esittelee 7 minuutin tehotreenin!

Etkö jaksa roikkua kuntosalilla kauaa? Prevention-sivuston mukaan jotkin liikkeet antavat tuloksia muita nopeammin. Lehti listasi tehokkaita treenejä, joita voit tehdä vaikka kotioloissa!

Kokeile näitä treenejä niin, että teet 8–12 toistoa, 3–5 kertaa putkeen.

1. Kahvakuulan heilautus

Seiso jalat hartioiden levyisesti. Koukista polvia hieman, työnnä lantio taakse ja ota kahvakuulasta tukeva ote kummallakin kädellä.

Heilauta kuula taakse ja suorista jalat samalla, kun tuot kuulan eteen. Palaa alkuasentoon, kun kahvakuula heilahtaa takaisin taakse. Toista.

2. Painojen nosto

Seiso jalat lantion levyisesti, polvet hieman koukussa. Ota käsipainot käsiisi ja pidä niitä reisiesi edessä.

Kumarra eteenpäin lantiosta ja alavartalosta. Älä taivuta polvia! Vie käsipainot hitaasti kohti lattiaa. Palaa alkuasentoon. Toista.

3. Hauikset jumppakuminauhalla

Seiso kuminauhan päällä nauhan pää kummassakin kädessäsi, jalat hartioiden levyisesti. Kyynärpää pysyy lantion tasalla.

Taivuta kättäsi, kunnes kämmen osuu olkapäähän. Vie käsi takaisin alkuasentoon niin, ettei lihasjännitys katoa. Toista.

4. Koiraliike kuminauhalla

Mene konttausasentoon. Aseta jumppakuminauha toisen jalan ympäri ja varmista, että se pysyy. Ota nauhan toinen pää vastakkaiseen käteen.

Nosta nyt nauhaa pitelevät käsi ja jalka. Anna keskivartalon ja jalan tehdä töitä. Palaa hallitusti alkuasentoon. Toista.

5. Superburpee

Mene lankutusasentoon suorin käsivarsin, niin, että kummassakin kämmenessäsi on käsipaino. Tee kummallakin kädellä yksi soutuliike.

Hyppää sitten eteen ja nouse seisomaan, vie käsipainot pään yläpuolelle ja laske ne hallitusti kehon sivuille. Mene takaisin lankkuasentoon. Toista.

6. Sumokyykky

Seiso jalat hieman hartioita leveämmässä asennossa, käännä varpaat hieman ulospäin. Tuo kämmenet eteesi tasapainon varmistamiseksi.

Kiristä keskivartalo ja laskeudu sitten niin syvälle istuma-asentoon kuin pääset. Pysähdy. Työnnä itsesi takaisin ylös. Toista.

Lue myös:

    Uusimmat