Mainos

Pyörätuolipossu "Rape A Pekoni" hurmaa netissä

Yhdysvalloissa takajalat surkastuneena syntyneestä minipossusta on tullut varsinainen nettisensaatio.

Chris P Bacon nimen saanut possu syntyi tämän vuoden tammikuussa. Possun omistaja toi sen lopetettavaksi eläinlääkäri Len Lucerolle, koska ei uskonut possun kykenevän elämään täysipainoista elämää.

Lucero näki asian kuitenkin toisin ja otti hurmaavan pikkupossun kotiinsa. Hän rakensi leluosista pikkupossulle "pyörätuolin". Lucero kuvasi, kuinka 10 päivää vanha possu opetteli liikkumaan apupyörillään ja latasi videon YouTubeen.

Tähän päivään mennessä videon on nähnyt jo lähes miljoona katsojaa.

Videon myötä Chris P Bacon on singahtanut Yhdysvalloissa melkoiseksi julkkikseksi. Sydämiä sulattava pikkupossu on vieraillut lukuisissa tv-ohjelmissa. Possulla on myös oma Facebook-sivu sekä Twitter-tili.

Tammikuusta Chris P Bacon (suomeksi käännettynä nimi voisi olla vaikkapa Rape A Pekoni) on jo kasvanut melkoisesti ja saanut uuden "isojen poikien" pyörätuolin.

Sitkeä possu on tosin näyttänyt, että se ei tarvitse liikkumiseen välttämättä apuvälineitä lainkaan. Ilman takajalkojakin possu pääsee etenemään yllättävän lujaa vauhtia, niin kuin seuraavasta videosta käy ilmi:

Chris P Bacon on eläinlääkäri Luceron ensimmäinen lemmikkipossu. Nimensä possu sai Luceron pojan pelaamasta videopelistä, jossa oli samanniminen possuhahmo. Lucero kertoo yllättyneensä monella tapaa Chris P:n persoonallisuudesta.

– Sillä on niin paljon luonnetta, Lucero kertoo ABC-kanavan haastattelussa.

– Se hurmaa ihmisiä. Ja se tekee niin höpsöjä asioita, että sitä vaan haluaa mennä maahan seurustelemaan sen kanssa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.