Mainos

Puumala: Olen liian nuori keskustan puheenjohtajaksi

Keskustan kansanedustaja Tuomo Puumala ei asetu ehdolle puolueen puheenjohtajaksi. Sen sijaan Puumala ilmoittaa hakevansa jatkokautta puolueen varapuheenjohtajana.

Puumala ilmoitti aikeistaan Keskustan piirikokouksessa Keski-Pohjanmaalla. 27-vuotias ensimmäisen kauden kansanedustaja kertoi saaneensa kentältä satoja viestejä, joissa häntä kehotettiin mukaan puheenjohtajakilpaan.

- Olen nuori ja ihmisenä kesken. Olen poliitikkona nuori ja haluan oppia lisää siitä kuinka politiikassa toimitaan ja vaikutetaan. Tunnen kuitenkin vahvaa halua, jopa kutsumusta vaikuttaa tämän kansanliikkeen piirissä niillä eväillä, joita minulla on ja sillä luottamuksella, minkä te minulle osoitatte. Siksi tavoittelen ensi kesänä tukeanne puolueen varapuheenjohtajan tehtävään, Puumala totesi.

Puumala sanoi lähtevänsä varapuheenjohtajavaaliin samalla peruslinjalla kuin kaksi vuotta sitten.

- Meillä on hieno aate, mutta se pitää pystyä kytkemään myös päivänpolitiikkaan.

Keskustan puheenjohtajakisaan on tähän mennessä ilmoittautunut neljä ehdokasta. He ovat ulkomaankauppaministeri Paavo Väyrynen, elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen, kuntaministeri Mari Kiviniemi sekä kansanedustaja Timo Kaunisto.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.