Mainos

Puukko heilui helsinkiläispubissa - poliisi kaipaa vihjeitä

Poliisi kaipaa havaintoja vakavasta puukotuksesta, joka sattui viime viikonloppuna Helsingissä.

Puukotus tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä hieman puolenyön jälkeen Pääskylänrinne 2:ssa sijaitsevassa Pääsky pubissa.

Puukotuksen uhrin ja toistaiseksi tuntemattoman miehen välillä oli syntynyt tappelu, joka alkoi ravintolatilassa ja jatkui ravintolan vessassa.

41-vuotias helsinkiläismies sai wc-tiloissa vartaloonsa useita teräaseen pistoja, jotka aiheuttivat massiivisen verenvuodon. Hänet toimitettiin kriittisessä tilassa sairaalaan. Sairaalasta saadun tiedon mukaan mies on toipumassa vammoistaan.

Tapahtunutta tutkitaan tapon yrityksenä.

Näitkö tätä miestä?

Puukotuksesta epäilyn miehen nähtiin tulevan vessasta ja poistuvan tämän jälkeen ravintolasta yhdessä toisen miehen kanssa. Miehet poistuivat ilmeisesti Vilhonvuorenkatua pitkin Hämeentien suuntaan. Puukottajan seurassa ravintolasta poistunut mies ei ollut osallistunut tapahtumiin.

Puukotuksesta epäilty mies oli arviolta 30-40-vuotias, noin 180 senttiä pitkä ja vartaloltaan lihava. Miehen hiukset olivat tummat tai ruskeat. Yllään hänellä oli musta huppari, jonka selkäpuolella mahdollisesti jotakin valkoista tekstiä.

Poliisi kaipaa mahdollisia havaintoja ja tietoja puukotuksesta ja sen tekijästä. Puukotuksesta epäillyn miehen seurassa ravintolassa ollutta ja hänen mukanaan poistunutta toista miestä pyydetään ilmoittautumaan.

Puukottajan henkilöllisyydestä jotakin tietävät voivat ottaa yhteyttä poliisiin myös luottamuksellisesti.

Tietoja tapauksesta pyydetään puhelimitse väkivaltarikosyksikköön virka-aikana numeroon 071 8775462 tai 071 8775308. Muulloin vihjeitä voi soittaa numeroon 071 8774002.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.