Putous-tähti Pilvi Hämäläisen voimakas reaktio yllätti Roope Salmisen lähetyksessä: "Hänen ilmeestä tajusin, että..."

Pilvi Hämäläisen tunnereaktiot saattavat saada aikaan hämmenystä kanssakulkijoissa. 

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen sai viime lauantain Putous-jaksossa immuniteetin tulikokeessa. Näyttelijän riemukas reaktio voitosta yllätti jopa ohjelman juontaja Roope Salmisen.

– En tajunnut aluksi, että reaktioni olisi jotenkin iso. Roopen ilmeestä tajusin, että se olikin. Ajattelin, että en voi voittaa enää immuniteettiä ohjelmassa, mutta voitto tuli!

Hämäläinen kertoo MTV Uutisille, että hän on aina reagoinut asioihin voimakkaasti. Hän esimerkiksi säikähtää, järkyttyy ja tuntee iloa herkästi. Päivittäin tapahtuu tilanteita, jolloin vieressä olevat hämmästyvät näyttelijän voimakkaita reaktioita. 

– Mummoni hautajaisissa tapahtui kerran tukala tilanne. Itkin paljon, kunnes minun ja serkkuni oli aika esittää laulu. Serkkuni lauloi niin nuotin vierestä, että se kuulosti ihan vieraalta laululta, joten purskahdin nauruun, Hämäläinen muistelee. 

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin klo 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.