Putous-tähti Pilvi Hämäläistä pelottaa edelleen olla huomion keskipisteenä: "Aina juuri ennen h-hetkeä mietin, että miksi teen tätä"

2:27
Sketsihahmot nähtiin Putouksen 5. lähetyksessä Big Brother -talossa.

Pilvi Hämäläiselle esiintyminen ja näytteleminen saa aikaan erityisen tunteiden kirjon. 

Putousta tähdittävän Pilvi Hämäläisen  Kurjakylän Tiltu -hahmo tippui viime lauantaina pois sketsihahmokisasta. Näyttelijä on harmissaan tippumisesta, sillä sketsihahmon tarina jäi kesken.

– Olen saanut tippumisen jälkeen uskomattoman paljon viestiä, se yllätti todella paljon. Olen saanut niitä paljon enemmän kuin esimerkiksi silloin, kun Make-vauva tippui. Viestit ovat lohduttaneet tosi paljon, Hämäläinen kertoo. 

Hämäläinen uskoo, että Kurjakylän Tiltu tulee elämään putoamisestaan huolimatta. Myös sen kautta opittu taito jää elämään. Näyttelijä innostui sketsihahmonsa myötä vatsastapuhumisesta.

– Jäin koukkuun siihren. Olen jopa pohtinut, että ostaisin oman nuken, jonka kanssa voisin alkaa keikkailla.

Kauhun sekaiset tunteet

Neljättä kertaa Putouksessa mukana oleva Hämäläinen on keikkaillut sketsihahmojensa kanssa niin yksityistilaisuuksissa kuin suuremmissakin tapahtumissa. Viime aikana hän on pitänyt siitä kuitenkin taukoa.  

– Minulla tuli jossain vaiheessa sellainen olo, että en halua enää keikkailla, jotenkin se alkoi jännittämään ja ahdistamaan. Nyt voisin kuvitella taas keikkailevani. 

– Kuulostaa ihan sairaalta, mutta vaikka rakastan esiintyä, niin joka kerta huomion keskipisteenä oleminen pelottaa. Aina juuri ennen h-hetkeä mielessäni pyörii ajatuksia, että miksi hemmetti teen tätä ja voiko tätä perua. Esityksen jälkeen tunne on aivan muuta ja lavalla olemisesta saa kiksejä. Ehkä se on juurikin se, miksi teen tätä.

Hämäläisellä on kolme asiaa, jotka saavat aikaan kyseisen tunteen. 

– Näyttelemisen lisäksi sukeltaminen ja pakohuoneet aiheuttavat samanlaisen tunneskaalan, Hämäläinen naurahtaa. 

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin klo 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.