Mainos

Ernest Lawsonin vastasyntynyt lapsi on antanut isänsä nukkua: "Olin valmistautunut siihen, että olen ihan nollat taulussa"

Ernest Lawson uskoo, että pienen vauvan myötä Putous ei pyöri kotona juurikaan mielessä.

Näyttelijä Ernest Lawson, 29, ja hänen vaimonsa saivat esikoislapsensa viime vuoden lopulla. Elämä pienen vauvan kanssa on sujunut hyvin.

– Minulla on monta tuttua tai ystävää, jotka ovat saaneet lapset tämän vuoden aikana. Olen vähän kauhulla ja hämmentyneenä kuunnellut, kun osalla on ollut tosi vaikeaa se vauva-aika, että on ollut tosi paljon unettomuutta. Mutta sitten taas osalla on mennyt tosi hyvin, Lawson toteaa MTV:lle.

– Vähän jännitin, että millainen vauva meille tulee. Mutta hän on kyllä ihanasti antanut isän levätä. Olen saanut nukkua, mikä on tosi tärkeää. Olin valmistautunut tietenkin pahimpaan, siihen, että olen ihan nollat taulussa, nollan tunnin unilla ja tehdäänpä siinä sitten jotain hauskaa. Mutta nyt on pirteä olo. Olen nukkunut monta tuntia, että pistetään vaan komedia päälle!

Viime Putous-kauden aikana Lawson kertoo miettineensä ohjelmaa ja sketsihahmoaan lähes kellon ympäri.

– On ihanaa, kun menee kotiin, niin ei tarvitse yhtään miettiä, että mitenköhän saisin ajatukset pois sketsihahmosta tai treeneistä. Kun menen kotiin ja tuijottelen sen pienen ihmisen ihmettelevää naamaa, kun se oppii kaikkia asioita ensimmäistä kertaa, ei siinä paljon muita asioita mieti, Lawson sanoo.

– Viime vuonna oli tosi vaikea päästä Putouksesta irti. Keskellä yötäkin mietin, että miten minä käytän sitä hokemaa tai mihin suuntaan Abdul Tuisku (Lawsonin sketsihahmo Putouksen kahdeksannella kaudella) voisi seuraavaksi mennä. Nyt olen saanut tosi rauhassa olla kotona koko ajan, unohtaa kaiken muun.

Uuden kauden aikana Lawsonin arjessa Putous-asiat hoidetaan töissä ja kotiasiat kotona.

– Tärkeimpänä kiitokset menevät vaimolleni, joka tekee kotona niin hyvää ja tärkeää työtä, että minun ei tarvitse huolehtia. Meillä on perhettä ja ystäviä, jotka tekevät tästä helpompaa.

Katso artikkelin alussa video Putouksen yhdeksännen kauden lehdistötilaisuudesta!

Putous MTV3-kanavalla 20. tammikuuta alkaen!

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.