Putous-näyttelijä Heikki Ranta paljasti ilouutisen: Saa toisen lapsen puolisonsa kanssa

Putous-tähti Heikki Rannasta tuli isä esikoiselleen poikkeusaikana – avautuu korona-ajan vanhemmuudesta:"Kaikennäköisiä skenaarioita on käynyt mielessä" 6:47
Putous-tähti Heikki Rannasta tuli isä esikoiselleen poikkeusaikana – avautuu korona-ajan vanhemmuudesta: "Kaikennäköisiä skenaarioita on käynyt mielessä"

Heikki Ranta paljasti vauvauutisen julkaisemalla valloittavan kuvan tulevasta isosiskosta. 

Putouksesta tuttu näyttelijä Heikki Ranta tuli ensimmäistä kertaa isäksi vuoden 2020 heinäkuussa. Nyt heidän perhettään on kohdannut jälleen onni – Ranta ja hänen puolisonsa odottavat toista lastaan.

Ranta julkaisi Instagram-tililleen valloittavan kuvan, jossa heidän tyttärensä pitää kädessään tulevan sisaruksensa ultraäänikuvia.

– Tarina jatkuu! Jos kaikki menee hyvin, hänestä tulee maaliskuussa isosisko. Emme malta odottaa! Ranta kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Näyttelijä kertoi MTV Uutisille maaliskuussa kuinka on kokenut tuoreen vanhemmuuden, joka sai alkunsa hyvin poikkeuksellisena maailmanaikana koronapandemian levitessä maailmalla ja muuttaessa ihmisten arkea. 

Näyttelijä kertoi tuolloin tiedostavansa luonnollisesti hyvin vahvasti, että koronpandemia on valtava maailmanlaajuinen ongelma mutta myönsi varovaisena, että kotiin luvan kanssa vetäytyminen oli hänen tuoreelle perheelleen toisaalta onnekasta vuonna 2020.

– Jos jotain hyvää tästä tilanteesta haluaa tällä tavalla oman perheen näkökulmasta etsiä, niin ollaan saatu kyllä hioutua perheenä hyvin yhteen. Mäkin olen päässyt hyvin kiinni siihen arkeen, mitä se on se vauvan kanssa oleminen. Ollaan yhdessä opeteltu sitä, niin se on kyllä ollut ihanaa.

Lue myös:

    Uusimmat