Putous-tähti Heikki Ranta söpöilee puolisonsa kanssa: "Kylmä vappu, kuuma heila"

1:23
Heikki Ranta kertoo, millaista palautetta sai Lapin Patjasta Apulannan suunnalta

Heikki Ranta tunnelmoi vappua sosiaalisessa mediassa.

Putous-ohjelmassa keväällä toistamiseen suomalaisia ihastuttanut näyttelijä Heikki Ranta tunnelmoi vappua sosiaalisessa mediassa. Ranta julkaisi vapun jälkimainingeissa Instagram-tilillään yhteispuolisonsa kanssa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kylmä vappu, kuuma heila, Ranta kirjoittaa kuvansa yhteydessä. 

Rannalla ja hänen puolisollaan on yksi yhteinen lapsi, joka syntyi kesällä 2020. Näyttelijä kertoi MTV Uutisille maaliskuussa kuinka on kokenut tuoreen vanhemmuuden, joka sai alkunsa hyvin poikkeuksellisena maailmanaikana koronapandemian levitessä maailmalla ja muuttaessa ihmisten arkea. 

Näyttelijä kertoi tuolloin tiedostavansa luonnollisesti hyvin vahvasti, että koronpandemia on valtava maailmanlaajuinen ongelma mutta myönsi varovaisena, että kotiin luvan kanssa vetäytyminen oli hänen tuoreelle perheelleen toisaalta onnekasta vuonna 2020.

– Jos jotain hyvää tästä tilanteesta haluaa tällä tavalla oman perheen näkökulmasta etsiä, niin ollaan saatu kyllä hioutua perheenä hyvin yhteen. Mäkin olen päässyt hyvin kiinni siihen arkeen, mitä se on se vauvan kanssa oleminen. Ollaan yhdessä opeteltu sitä, niin se on kyllä ollut ihanaa.

Ranta kilpaili Putous-kaudella sketsihahmollaan Lapin Patja, joka eteni sketsihahmokilpailussa semifinaaliin saakka. Lisäksi näyttelijä tunnetaan rooleistaan muun muassa Rantabaari-sarjassa sekä Kirka-musikaalin tähtenä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja