Mainos

Puolustusvoimien esittelyelokuvalle pääpalkinto Italiassa

International Military Film Festival -kilpailu järjestettiin Braccionessa nyt 18. kerran. Eri sarjoissa kilpaili yhteensä 70 elokuvaa 24 maasta.

Puolustusvoimien Maavoimat - the Army -esittelyelokuva on voittanut pääpalkinnon kansainvälisillä sotilaselokuvafestivaaleilla Italian Braccianossa. Elokuva esittelee maavoimien tulivoimaa, liikkuvuutta, johtamisjärjestelmiä, erikoisjoukkoja ja huoltoa.

- Uudet elokuvat heijastavat tämän päivän katsojien tottumuksia ja vaatimuksia, unohtamatta suomalaista tapaa esittää asioita. Uusina elementteinä on mukaan tuotu 3D-animaatiot, liikkuvat graafiset elementit ja värimäärittely. Tyylin muutos ja uusimmat elokuvalliset tekniikat tarjoavat mahdollisuuden tukea entistä paremmin puolustusvoimien perusviestejä, elokuvan tuottaja Tommi Kangasmaa kertoo.

International Military Film Festival -kilpailu järjestettiin Braccionessa nyt 18. kerran. Eri sarjoissa kilpaili yhteensä 70 elokuvaa 24 maasta. Mukana oli edustajia muun muassa Yhdysvalloista, Venäjältä, Kiinasta, Ranskasta, Saksasta ja Italiasta.

Maavoimat -elokuvan on ohjannut Irma Nyfors ja tuottanut multimediatuottaja, luutnantti Tommi Kangasmaa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.