Puoluesihteerit suosittelevat puolueitaan perumaan kaikki yleisötilaisuudet – osa tapahtumista jo peruttu koronapelon vuoksi

Suomessa nyt yli sata koronatartuntaa – HUSin henkilöstön jäsenellä tartunta 2:00
Suomessa nyt yli sata koronatartuntaa – HUSin henkilöstön jäsenellä tartunta

Puoluesihteerit suosittelevat, että kaikki puolueiden yleisötilaisuudet perutaan ensi vaiheessa ainakin pääsiäisen yli.

Asiasta kertoo SDP:n puoluesihteeri Antton Rönnholm Twitterissä. Hän kirjoittaa, että suositus perustuu puoluesihteerien yhteiseen keskusteluun.
Pääsiäinen on tänä vuonna huhtikuun puolivälissä, eli suositus kattaisi ensi vaiheessa kuukauden.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Tapahtumien ja kokoontumisten perumisia on jo tehty

Monet puolueet ovat ilmoittaneet peruvansa tapahtumiaan koronaviruksen takia. SDP päätti siirtää puolueen Järjestöpäivät myöhempään ajankohtaan. Järjestöpäivät olisi järjestetty tulevana viikonloppuna Vantaalla. Myös SDP:n puoluevaltuuston kokous siirretään myöhempään ajankohtaan, ja puolue tutkii mahdollisuuksia käsitellä tarvittavat asiat sähköisesti.

SDP peruuttaa lisäksi kaikki pienemmät yleisötilaisuudet pääsiäisen yli ja järjestää vain välttämättömät sääntömääräiset kokoukset.

Perussuomalaiset kertoo, että yleisötilaisuudet on peruttu kuluvan kuukauden loppuun saakka. Maaliskuun lopun jälkeen puolue aikoo edetä tilanteen edellyttämällä tavalla.

Kokoomus ja vasemmistoliitto keskeyttävät tilaisuuksien järjestämisen toistaiseksi.
Kokoomus pyrkii järjestämään korvaavia tilaisuuksia sähköisesti mahdollisuuksien mukaan. Puolueen työntekijät siirtyvät etätöihin huomisesta alkaen. Etätyömääräys on voimassa toistaiseksi. Perumiset koskevat sekä yleisötilaisuuksia että kokoomuksen sisäisiä tilaisuuksia.

Vasemmistoliitto kertoo, että peruttujen tapahtumien joukkoon kuuluvat esimerkiksi puolueen ministerien keväälle suunnittelut.

Lue myös:

    Uusimmat