Puolan tulevan euroviisukappaleen takana saattaa olla tuttu suomalaisnimi – taustalla myös muita tunnettuja viisuhahmoja

Norma John -duosta ja monista viihdeohjelmista tuttu kosketinsoittaja Lasse Piirainen on ollut mukana säveltämässä kappaletta, josta saattaa tulla Puolan euroviisuedustaja.

Suomalaismuusikolla saattaa tänä vuonna olla sormensa pelissä Puolan tulevassa euroviisukappaleessa, selviää Suomea vuoden 2017 euroviisuissa edustaneen Norma Johnin Instagram-tilin Stories-osiosta.

– Vielä perjantaina se oli ainoastaan Lake Malawin single, mutta tiistaina Lucysta oli virallisesti tullut Albert Cernyn kappale Szansa na sukces - Eurowitzja 2020 -tapahtumaan. Se tarkoittaa, että se on yksi kolmesta kappaleesta, jotka ovat ehdolla Puolan euroviisukappaleeksi, Norma Johnin tilillä paljastetaan.

Päivityksistä käy ilmi, että yksi kappaleen tekijöistä on Norma John -duon toinen jäsen, Lasse Piirainen.

Piiraisen ja vime vuoden viisuissa Tshekkiä edustaneen Albert Cernyn lisäksi kappaletta ovat olleet tekemässä samana vuonna Piiraisen kanssa viisuissa Norjaa edustanut JOWST ja vuonna 2018 Itävaltaa euroviisuissa edustanut César Sampson.

Myös kappaleen nimi on saanut inspiraationsa viisuista, nimittäin vuoden 2019 viisujen toisesta juontajasta Lucy Ayoubista.

38-vuotias Piirainen muistetaan vuonna 2017 uudelleen MTV3-kanavalla alkaneen Bumtsibum -ohjelman toisena vakiokapteenina. Lisäksi kosketinsoittaja on soittanut monien suomalaisten viihdeohjelmien – kuten Tähdet, tähdet, SuomiLOVE - orkestereissa.

Euroviisut järjestetään toukokuun puolivälissä Hollannin Rotterdramissa. Suomen edustaja valitaan Uuden Musiikin Kilpailun finaalissa 7. maaliskuuta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja