Mainos

Puolan halliturman uhrien määrä kasvaa?

Raunioista on löydetty jo 66 ihmisen ruumiit. Eloonjääneiden etsintä on lopetettu ja onnettomuuspaikan raivaus on aloitettu.

Eloonjääneiden etsintä Puolan Chorzowin eilisen halliturman jäljiltä on lopetettu, viranomaiset kertovat. Heidän mukaansa hengissä olevia ei raunioissa enää ole.

Raunioista on löydetty jo 66 ihmisen ruumiit. Kuolleita pelätään olevan romun alla vielä kymmeniä. Pelastustyöntekijät alkavat nostaa rakennuksen osia raskaammilla koneilla.

Viranomaiset kertoivat lisäksi, että noin 90 loukkaantunutta on yhä sairaalassa. Kaikkiaan loukkaantuneita oli yli 140.

Yli viidentoista asteen yöpakkanen palellutti raunioihin loukkuun jääneet. Yhtään elossa ollutta ei ole löytynyt eilisillan jälkeen.

Näyttelyhallin katto romahti eilen luultavasti lumen painosta. Onnettomuus sattui Katowicen kaupungin lähellä. Chorzowin teräsrakenteisen hallin sisällä kyyhkysnäyttelyssä oli poliisin mukaan satoja ihmisiä turman tapahtumahetkellä.

Joukossa myös ulkomaalaisia

Televisiossa haastateltu pelastushenkilöstön johtaja Kazimierz Krzowski uskoo kuolleiden määrän vielä kasvavan. Hänen mukaansa ruumiskoirat ovat löytäneet 13 paikkaa, joissa ruumiita vielä on, mutta kuolleiden määrää on mahdotonta arvioida.

Krzowskn mukaan yksi kuolleista on belgialainen. Myös loukkaantuneiden joukossa on myös ulkomaalaisia. Pelastushenkilöstö kertoi illalla loukkaantuneina olevan myös saksalaisia, tshekki ja slovakki.

Hallissa oli onnettomuuden sattuessa meneillään kyyhkysnäyttely.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.