Punajuuri-kookoskeitto 7.10.1999

toim. Ari Malmberg

n. 800 g punajuuria
n. 2 l vettä
1 prk (400 g) kookosmaitoa
(300 g broilerinfileesuikaleita tai
porsaan sisäfileetä suikaleina)
2 sitruunan mehu
chiliä
suolaa
Kuori punajuuret ja leikkaa tai raasta ne ohuiksi suikaleiksi. Kiehauta vesi ja lisää punajuurisuikaleet. Anna kiehua hiljalleen, kunnes punajuuret ovat hieman pehmenneet. Lisää kookosmaito (ja lihasuikaleet mikäli haluat keittoon lihaa). Anna kiehua, kunnes punajuuret (ja liha) ovat kypsiä. Mausta sitruunan mehulla, chilillä ja suolalla. Tarjoa ruisleivän kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja