Mainos

Puheenjohtajaksi pyrkivä Halla-aho: En ole seurustelu-upseeri enkä pelkää, mitä minusta ajatellaan

Perussuomalaisten puheenjohtajaksi pyrkivä europarlamentaarikko Jussi Halla-aho katsoo useimpia kannattajia yhdistäväksi liimaksi kansallismielisyyden. Halla-aho kertoi päätöksestään lähteä mukaan puheenjohtajakisaan videolla Suomen Uutisten sivuilla.

Halla-Aho ehdottaa, että jatkossa puolueelle valittaisiin johtaja useammin kuin tähän mennessä.

– Timo (Soini) on johtanut puoluettamme 20 vuotta. Hän ei ole koskaan saanut vakavasti otettavaa haastajaa. Tällainen tilanne ei ole terve. Pitäisin hyvänä, että toimikaudet rajattasiin 3-4 kauteen.

Halla-aho sanoo olevansa politiikassa siksi, että haluaa muuttaa asioita. Hän lisää, että on huono "seurustelu-upseeri" ja viihdyttäjä. Halla-aho lukee vahvuuksiinsa "paksun nahkan ja kovan pään". Hän sanoo, ettei juurikaan pelkää, mitä hänestä ajatellaan.  

Halla-aho sanoi perussuomalaisille osoitetussa puheessaan myös, että perussuomalaisia yhdistää näkemys siitä, että Suomi ei voi olla globaali sosiaalitoimisto, johon "kenellä tahansa on oikeus lampsia sisään elätettäväksi ja esittää röyhkeitä vaatimuksia". 

Halla-ahon mukaan perussuomalaisia yhdistää usko siihen, että lakien tulee suojella kansalaisia rikollisilta eikä rikollisia tekojensa seurauksilta.

Halla-aho edustaa perussuomalaisten maahanmuuttokriittisintä siipeä. Halla-aho on saanut kirjoituksistaan tuomion uskonrauhan rikkomisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.