Mainos

“Puhdistautumisriitti” epäonnistui Italiassa – mies kuoli nälkään

Italiassa asuvan ranskalaispariskunnan “puhdistautumisriitti” meni pahasti pieleen, kertoo la Repubblica. 62-vuotias eläkeläismies kuoli nälkään paastottuaan kolme viikkoa. Miehen 48-vuotias elinkumppani on lehden mukaan sairaalassa.

Naisen kertomuksen mukaan pariskunta oli aloittanut paaston kolme viikkoa aikaisemmin, minkä jälkeen he olivat juoneet vain nesteitä. Nainen oli keskeyttänyt paaston kahden viikon jälkeen tunnettuaan olonsa heikoksi, mutta mies oli päättänyt jatkaa. Viime lauantaina nainen oli soittanut pahoinvoivalle miehelle ambulanssin, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä.

Miehen ruumis osoitti heti merkkejä vakavasta nälkiintymisestä, minkä jälkeen tutkijat löysivät papereita joissa puhuttiin puhdistautumisriitistä.

Uskonlahko tutkinnan alla

Mies asui Torinon lähellä sijaitsevassa Issiglion kylässä, jonne hän oli muuttanut neljä vuotta sitten. Nainen puolestaan asuu läheisessä Vidraccon kylässä. Hänen kerrotaan olevan ammatiltaan sairaanhoitaja, mutta lisäksi hänellä on internetsivu, jossa hän kertoo erikoistuneensa äänen avulla tapahtuvaan parantamiseen.

Tutkinnan kohteena on, liittyikö tapahtuma jonkinlaiseen uskonnolliseen lahkoon. Pariskunnan kerrotaan viettäneen aikaa teltoissa asuvan, “metsäyhdyskunnaksi” kutsutun yhteisön kanssa ja kutsuneen itseään papeiksi. La Repubblican mukaan yhteisö oli alueella tunnettu täyden kuun juhlistaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.