Puhdistaa pinttyneen lasivuoan ja kihartimen – tällä tehopuhdistajalla on monia käyttötapoja

Lojuuko sinunkin nurkissasi lähes täysi pullo uuninpuhdistusainetta, jota tulee käytettyä korkeintaan kerran vuodessa? Voit saada pullon tyhjäksi, kun ryhdyt käyttämään sitä näihin siivoustarpeisiin.

Puhdista uuninpuhdistusaineella nämä:

1. Tahriintuneet pyrex-pinnoitetut vuoat puhdistuvat ruiskauksella uuninpuhdistusainetta. Hankaa ainetta vuokaan, sulje vuoka tiukasti muovipussiin ja anna aineen vaikuttaa yön yli. Pese vuoka huolellisesti seuraavana päivänä. Uuninpuhdistusaine on varsin myrkyllistä, joten sitä ei saa jäädä tippaakaan ruoanvalmistukseen käytettäviin astioihin.

2. Kihartimeen tai suoristusrautaan jääneet muotoilutuotteiden jämät saavat kyytiä, kun pyyhit raudan uuninpuhdistusaineella. Pyyhi sitten uudelleen kostealla liinalla niin kauan, että rauta puhdistuu.

3. Jos autostasi on päässyt vuotamaan öljyä pihalle, suihkuta tahrojen päälle uuninpuhdistajaa. Anna aineen vaikuttaa hetken ajan ja huuhtele sitten vesiletkulla.

4. Laita pihkaiset työkalut muovipussiin ja suihkuta joukkoon uuninpuhdistusainetta. Sulje pussi tiukasti ja anna aineen vaikuttaa useita minuutteja. Pese työkalut lopuksi huolellisesti.

Kun käsittelet uuninpuhdistusainetta, käytä siivoushanskoja, jotka suojaavat käsiäsi. Etenkin herkimmät voivat saada ärsytysoireita, jos puhdistusainetta pääsee iholle.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE – RealSimple)

Lue myös:

    Uusimmat