PT Vatanen esittelee avoimesti luksuselämäänsä ja laukoo suoraan mielipiteensä – tällainen mies on suosittu kuntosaliyrittäjä

Suureen suosioon noussut sosiaalisen median vaikuttaja Jooel Vatanen on tunnettu räiskyvästä ja suorasanaisesta tyylistään.

Porvoolainen kuntosaliyrittäjä ja sosiaalisen median vaikuttaja PT Vatanen eli Jooel Vatanen, 30, julkaisee viikoittain kärkkäitä videoita yli 130 000 tilaajan YouTube-kanavallaan. Videoillaan mies esittelee muun muassa kuntosaliaan, aamiaistaan ja ihan tavallista kotiarkeaan vaimonsa rinnalla.

Vatanen aloitti YouTube-videoiden teon vuonna 2012, sitä ennen hän oli kirjoittanut urheilublogia. Vatasella on Instagramissa yli 100 000 seuraajaa, kun taas Snapchatissa miehen päivittäistä elämää seuraa 180 000 henkilöä.

Pohjois-Karjalan Tuupovaarasta kotoisin oleva Vatanen poikkeaa perinteisestä suomalaiskuvasta, sillä hän ei arkaile näyttää someseuraajilleen urheiluautojaan, kalliita kellojaan tai muita luksustuotteita.

Vatanen kertoo MTV Uutisille ajatuksistaan.

– Suomessa on vähän se asenne, että ken onnen löytää sen kätkeköön. En itse allekirjoita sitä, Vatanen kommentoi. 

Aluksi ajoi Fordilla, nyt urheiluautolla

Vatanen on tehnyt vuosien ajan videoita seuraajilleen, jotka ovat nähneet miehen yrityksen kasvun. YouTube-videoiden alkutaipaleella mies kertoo ajaneensa Fordilla ja nyt pihaa komistaa urheiluautot. Hän haluaa omalla tarinallaan inspiroida myös muita tavoittelemaan unelmiaan. 

– Kannattaa yrittää, koska se saattaa johtaa siihen, että löytää sen tien minkä haluaa elämältä, mies kommentoi

Kuntosaliyrityksillä sekä oheistuotteiden myynnillä menestynyt mies saa osan tuloistaan myös YouTube-videoiden markkinoinnista. Vatasen yrityksen Ptvgym Oy:n liikevaihto viimeisellä tilikaudella oli 535 649 euroa ja voittoa tuli 106 740 euroa.

Vatanen on kohahduttanut sosiaalisessa mediassa myös hänen omilla suorasanaisilla mielipiteillänsä. Mies kommentoi vuosia sitten muun muassa raskaana olevien naisten painonnousua. Vatanen kertoo videolla, mikä on ollut rajuin kohu ja mitä hän on siitä oppinut.

Lue myös:

    Uusimmat