"Psykiatrin" piinapenkki oli liikaa – Tuomas Virkkunen romahti täysin koomisella videolla

Hurjia käänteitä sisältänyt jalkapallon Mestarien liigan kausi on lauantaista loppuottelua vaille valmis, mikä sai Ile Uusivuoren laittamaan C Moren asiantuntijat ja selostaja Tuomas Virkkusen piinapenkkiinsä. Studioisäntänä tällä sesongilla toiminut Uusivuori otti humoristisella videolla harteilleen psykiatrin roolia.

Mestarien liigan finaali

Tottenham-Liverpool lauantaina 1.6.
Jalkapallostudio klo 21.00 (C More Sport 1) ja klo 21.20 (MTV3)
Finaali klo 21.55 C More Sport 1 ja MTV3

Ottelu näkyy myös cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hullu kausi on imenyt asiantuntijoilta ja selostaja Virkkuselta mehut. Asiantuntijat tuijottavat videolla vuoron perään kattoa istuessaan penkissä.

– Koska nämä oireet alkoivat ja millaisia ne ovat olleet? Uusivuori kysyy Mika Väyryseltä.

– Viimeinen niitti taisi olla se Amsterdamin ilta. Se loppu. En minä tiennyt, mitä sanoa. Pitäisikö minun istua vai seisoa. Se oli järisyttävää, Väyrynen kuvailee.

Tottenham nousi Amsterdamissa välierien toisessa osaottelussa jatkopaikkaan oltuaan puoliajalla kolme maalia perässä. Lucas Moura täydensi ottelussa hattutemppunsa lisäajan kuudennen minuutin maalilla.

Mutta tapahtui hurjia Liverpoolin ja Barcelonankin välisessä välieräparissa. FC Barcelona oli napannut kotonaan 3–0-voiton, minkä jälkeen Liverpool kairasi toisen osan nimiinsä 4–0 ja paineli jatkoon.

– Minulla meni usko siihen Anfieldin iltaan. Olen aina yrittänyt järkeillä asioita, mutta nyt tuntui, että kaikki kääntyi ympäri jotenkin, Petri Pasanen sanailee.

Tuomas Virkkunen on kärsinyt oireistaan jo pitkään. Hän palaa muistoissaan kahden vuoden taakse, jolloin Barcelona käänsi neljännesvälierät PSG:tä vastaan voitokseen hävittyään avausosan vieraissa 0–4 – kotona napsahti mielettömien vaiheiden jälkeen 6–1-voitto.

– Kataloniasta ne (oireet) pari vuotta sitten alkoivat. Ääni meni ja rupesi vain jyskyttämään ohimoissa. Sitten oli taukoa, mutta Roomasta uudestaan vuosi sitten (Roma käänsi Barcelona-otteluparin). Tauot aina auttoivat, mutta nyt niitä on tullut koko kevät ihan koko ajan. Se vain jatkuu ja jatkuu, Virkkunen virkkoo.

Uusivuori utelee, miten oireet voisivat parantua, mihin hän saa vastauksia jalkapallon palaamisesta vähämaaliseen suuntaan. Tämän perään Virkkunen aloittaa vuodatuksensa selostamisen vaikeudesta käsittämättömien käänteiden edessä.

Selostaja romahtaa täysin ja Pasanen joutuu rauhoittelemaan häntä.

– Mä olen väsynyt, Virkkunen sanoo.

Väyrynen huokaisee perään syvään.

– Huh huh, tämä on ollut dramaattinen kausi, Väyrynen päättää.

Lue myös:

    Uusimmat