Huikaiseva Mestarien liiga kausi saa kruununsa – Virkkunen: "Sellainen viba on, että ei tällaisen kevään jälkeen finaalista, siitä kliimaksista, voi tulla sellaista niin sanottua peruspeliä"

Mestarien liigan kausi päättyy lauantaina, kun huikaisevan kauden päätösnäytöksessä kohtaavat englantilaisseurat Tottenham ja Liverpool. C Moren selostaja Tuomas Virkkunen kommentoi paikan päältä Madridista, millainen kausi on ollut ja mitä finaalista voidaan odottaa.

Mestarien liigan finaali

Tottenham-Liverpool lauantaina 1.6.
Jalkapallostudio klo 21.00 (C More Sport 1) ja klo 21.20 (MTV3)
Finaali klo 21.55 C More Sport 1 ja MTV3

Ottelu näkyy myös cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

– Päällimmäiset fiilikset ovat sellaiset, että tämä on ollut itselleni kaikkien aikojen Mestarien liiga -kausi, jos nyt lasketaan siitä asti, kun pikkupoikana olen niitä alkanut seuraamaan. En muista tällaista vastaavaa kautta. Minun mielestäni sellaista ei ole ollut. Kaikki se draama ja ottelut, joita on koettu, Virkkunen kertoo.

– Sellainen viba on, että ei tällaisen kevään jälkeen voi finaalista, siitä kliimaksista tulla sellaista niin sanottua peruspeliä. Minulla on vähän sellaista pochettinomaista kohtaloon uskomista. Uskon, pochettinomaisesti, että jotain suurta ja hienoa on vielä tarjolla tähän viimeiseen rypistykseen. Mitä se sitten onkaan, niin sitä en osaa sanoa, mutta jotain kuitenkin, Virkkunen toteaa.

Mestarien liigan finaali käynnistyy Madridin Wanda Metropolitanolla kello 22.

Yllä olevalta videolta voit fiilistellä Tuomas Virkkusen reaktiota Tottenhamin voittomaaliin Ajaxia vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat