Ajax kirjoitti järisyttävän tarinan – budjetista hiljentävä esimerkki, Mika Väyrynen palasi viime kesään: "Kuka uskoisi?"

Ajax kirjoitti jalkapallon Mestarien liigassa huiman tarinan yltämällä välieriin. C Moren asiantuntijat Mika Väyrynen ja Petri Pasanen perkaavat, millaisesta sensaatiosta on kyse.

Ajax pudotti Juventuksen puolivälierissä laulukuoroon yhteismaalein 3–2 vietyään toisen osaottelun tiistaina vieraissa 2–1. Aiemmin neljännesvälierissä amsterdamilaisille sai taipua edelliskausien mestari Real Madrid.

Mika Väyrynen palasi viime kesään, jolloin Ajax pelasi Mestarien liigan toista karsintakierrosta vain kymmenen päivää jalkapallon MM-finaalin jälkeen.

– Ihan mieletön tarina. 25.7. eka peli Sturm Grazia vastaan tässä kilpailussa. Kuka heistä uskoisi, että hei, me ollaan välierissä? Väyrynen virkkoi.

– Tätä joukkuetta on todella kiva katsoa. Aktiivista, rohkeaa pelaamista, ihan sama, kuka on vastassa.

C Moren studioisäntä Ile Uusivuori muistutti, että Ajaxin vuosibudjetti on samaa luokkaa kuin summa, jonka Juventus maksoi Real Madridille viime vuonna Cristiano Ronaldosta. Juventus pulitti portugalilaistähdestä 105 miljoonaa euroa.

– Minä ajattelen, että Real Madrid ei ole ollut parhaimmillaan tänä vuonna, mutta silti varsinkin se Bernabeun peli, mitä näytöstä se oli. Viime viikolla Juventusta vastaan kotona ilotulitusta, sirkusta. Ja nyt ekan puoliajan jälkeen joukkue taas palasi sinne. Se on minusta se kaikkein kovin juttu tässä, Petri Pasanen ylisti.


Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Porto – Liverpool klo 21.45 C More Sport 2
Manchester City – Tottenham klo 21.55 C More Sport 1

Lue myös:

    Uusimmat