"Ei ole enää totta!" Mestarien liigan pähkähullu loppuhuipennus sai selostaja Tuomas Virkkusen ja studion Ajax-legendan romahtamaan täysin – tämä video kertoo kaiken

Jalkapallon Mestarien liigan välierien mielettömät loppuhuipennukset saivat tolaltaan myös C Moren selostaja Tuomas Virkkusen sekä studiokolmikon. Oheinen video kuvaa kaikkein osuvimmin, kuinka käsittämätön Tottenhamin lisäajan voittomaali oli.

Ajax oli karannut välierien toisessa osaottelussa 2–0-taukojohtoon (yhteismaalit 3–0), kun esiin astui Tottenhamin brassiväkkärä Lucas Moura. Hän iski ensin kahdella pikamaalilla ottelun tasoihin. Jollain ihmeen kaupalla Spurs sai pallon lisäajalla Ajaxin puolustusalueelle ja Moura kenkäisi Tottenhamille sen historian ensimmäisen Mestarien liigan finaalipaikan.

Virkkunen oli hädin tuskin ehtinyt toipua Liverpoolin tiistain sensaationoususta Barcelona-välierässä. Ei siis ihme, että Mouran hattutemppumaalia sai selostajan vajoamaan polvilleen studion lattialle.

– Ei ole enää totta! Lucaaaas, hattutemppu, ei jumalau.. Virkkunen sai sanottua studion lattialta.

Ratkaisumaali sai myös C Moren studioväen rähmälleen. Ilkka Uusivuori päätyi nojailemaan studion lavasteisiin ja entinen Ajax-puolustaja Petri Pasanen jäi nojaamaan päätään käsiinsä epäuskoisena. Mika Väyrynen levitteli käsiään ja istui täysin ymmyrkäisenä studion perällä.

Tässä studiovideossa on kaikki se tunne, mitä jalkapallo-ottelulta – ja elämältä – voit kaivata.

Lue myös:

    Uusimmat