"Miten se satuttaa näitä lapsia" – Petri Pasaselta viiltävä huomio Mestarien liigan hirmudraamasta

Jalkapallon Mestarien liigassa koettiin keskiviikkona uusi jysäys. Tottenham oli välieräparissa Ajaxia vastaan tappiolla jo 0–3, mutta nousi 3–3-tasatilanteeseen ja eteni jatkoon vierasmaalisäännön turvin. C Moren asiantuntijat Petri Pasanen ja Mika Väyrynen ällistelivät dramaattisia tapahtumia.

Tottenham nappasi toisesta osaottelusta 3–2-voiton iskettyään pelin kolme viimeistä maalia. Kaikista näistä osumista vastasi sama mies, brasilialainen Lucas Moura, joka täydensi hattutemppunsa lisäajalla ja vei näin Tottenhamin finaaliin.

– Tämä oli aivan huikea näytelmä eilisen jälkeen. Eilenkin loppui sanat ja nyt tämmöinen vielä tähän näin, Pasanen sanoi.

Edeltävänä päivänä tiistaina Liverpool oli voittanut FC Barcelonan kotonaan ällistyttävästi 4–0 ja eteni finaaliin välierien avausosan 0–3-tappion jälkeen.

Ajax–Tottenham-parin ratkaisu veti tälle täysin vertoja.

– Viimeinen kymppi–vartti. Eipä siinä ollut millään taktiikalla enää merkitystä. Ajax laittoi miehet pallon alle, Spurs tuli vasemmalta ja oikealta. (FernandoLlorente oli se kohdepelaaja. Se, että tämä päättyi näin, ei voinut arvata, Pasanen ruoti.

Pasanen nosti esiin myös tapahtumien riipaisevan puolen.

– Oikeasti tuntuu pahalta noiden (Ajaxin) pelaajien puolesta. Se oli niin lähellä. Nuo kaikki ihmiset tuolla, ei tuossa voi sanoa mitään. Näin se vain menee joskus.

– Minusta oli hyvä, kun tuli lähikuvia yleisöstä, missä oli lapsia. Miten siellä jännitettiin. Miten se satuttaa vaikka näitä lapsia ja kannattajia. Miten se tuntuu niin pahalta – miten lähellä tämän tarinan upea loppu oli päästä sinne finaaliin.

Mika Väyrynen summasi nähdyn osuvasti:

– Fudis näytti kauneimmat ja karuimmat kasvot tänään aika vahvasti.

Tottenham ja Liverpool kohtaavat Mestarien liigan finaalissa Madridissa 1. kesäkuuta.

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat