PSG lähestulkoon pakkovoiton edessä – Pariisin kaksipäinen hirviö ei ole täyttänyt odotuksia: ”Toivon, että he osuvat tiistaina”

Mestarien liigan finaalissa syksyllä olleella PSG:llä ei ole enää tiistaina varaa löysäilyyn, kun se kohtaa viime kauden välierässä pariisilaiset pudottaneen RB Leipzigin.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Joukkue kaipaa kipeästi supertähtiensä Kylian Mbappen ja Neymarin osumia. Neymar ei ole osunut Mestarien liigassa viiteen viimeiseen otteluun. Mbappe ei puolestaan ole osunut kilpailussa seitsemään edelliseen kamppailuun. 

– Jos Kylian Mbappe ja Neymar eivät tee maaleja, se vaikuttaa meihin. Heillä on suuri merkitys. He ovat avainpelaajia ja toivon, että he osuvat tiistaina, PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchel sanoi maanantain lehdistötilaisuudessa.

Saksalaisluotsin on tultava toimeen ilman puolustajiaan Thilo Kehreriä ja Juan Bernatia, keskikenttäpelaajia Marco Verrattia, Julian Draxleria ja hyökkääjä Mauro Icardia

Presnel Kimpemben ollessa pelikiellossa Marquinhosin odotetaan aloittavan keskuspuolustajana. 

– Tahtomme tehdä maaleja on oltava vahvempi kuin pelkomme epäonnistua puolustuksessa, Tuchel jatkoi. 

PSG on H-lohkon kolmantena kerättyään kolme pistettä kolmesta ottelusta. Sen edellä ovat sekä lohkoa johtava Manchester United että toisena oleva Leipzig.

Takareisivammasta toipunut Neymar pelasi puoli tuntia, kun PSG hävisi perjantaina AS Monacolle maalein 3-2. Lokakuun 31. päivä Nantesia vastaan reisivammasta palannut Mbappe vastasi joukkueen molemmista maaleista. 

– Neymarilla on kapasiteetti ja itseluottamus tehdä maaleja. Onko hän parhaassa mahdollisessa kunnossa? Ei, mutta hän voi silti menestyä tällaisessa pelissä. Meidän on autettava häntä eikä jättää häntä yksin, Tuchel muistutti.

Lue myös:

    Uusimmat