Kylian Mbappea piinattiin Neymar-kysymyksillä, ranskalaistähti kommentoi superduon välejä huippupelin alla – "Välillä kylmempää"

PSG:n supertähtikaksikko Neymarin ja Kylian Mbappen keskinäiset välit ovat puhuttaneet tiistaisen Juventus-ottelun alla.

PSG:n taival Mestarien liigassa käynnistyy heti huimalla ottelulla, kun se saa vieraakseen italialaisjätti Juventuksen.

Ottelun alla lehdistötilaisuuden kenties kuumimmaksi puheenaiheeksi nousivat PSG:n supertähdet Kylian Mbappe ja Neymar. Mediatietojen mukaan kaksikon välille kehkeytyi elokuisen ottelun jälkeen riita, kun rangaistuspotkussaan epäonnistunut Mbappe päätti laukoa samassa ottelussa myös toisen rankkarin.

Media janosi Mbappelta vastauksia supertähtien väleistä Juventus-ottelua ennakoineessa lehdistötilaisuudessa.

– Tämä on kuudes vuoteni Neymarin kanssa. Meillä on ollut aina kunnioitukseen perustuva suhde. On hetkiä, jolloin on välillä kylmempää ja välillä lämpimämpää. On aikoja, jolloin olemme parhaita ystäviä ja välillä emme puhu paljoa. Arvostan häntä ja hänen panostaan tälle joukkueelle suuresti, Mbappe selventää lehdistötilaisuudessa.

– Kun sinulla on kaksi vahvaa luonnetta, elämä ei ole aina yksinkertaista. Välillä asioita tapahtuu, mutta kunnioitus säilyy silti, Mbappe jatkaa.

Kun samassa joukkueessa vilisee Mbappen, Neymarin, Lionel Messin ja Sergio Ramosin kaltaisia supertähtiä, jotka ovat kaikki tottuneet urallaan laukomaan rangaistuspotkuja, on sanomattakin selvää, että joku pahoittaa mielensä.

Kuka asettuu pallon taakse, jos PSG saa Juventusta vastaan rangaistuspotkun?

– En tiedä, se jää nähtäväksi. Meidän täytyy katsoa, kuinka ottelu sujuu. Ykkösvaihtoehtona oleminen ei tarkoita, että sinä lauot kaikki rangaistuspotkut. Sinun täytyy tietää, kuinka jakaa kakkua. Ei sen suhteen ole ongelmaa, Mbappe rauhoittelee.

PSG ja Juventus kohtaavat toisensa Mestarien liigan -huippuottelussa tiistaina. Illan Mestarien liiga -otteluita voi seurata cmore.fi-suoratoistopalvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat