Mainos

Prostituoitujen ryöstöjen takana kaksi eri ryhmää

Kolmessa ryöstössä oli asialla kaksi eri ryhmää, joiden tekotapa oli samanlainen.

Poliisi kertoo pääosin selvittäneensä syyskuussa Helsingissä tapahtuneet prostituoitujen ryöstöt. Kolmessa ryöstössä oli asialla kaksi eri ryhmää, joiden tekotapa oli samanlainen.

Naisiin oli ottanut yhteyttä suomenkielinen henkilö, joka oli tahtonut heidän asiakkaakseen. Paikan päälle ilmaantui kaksi miestä, jotka pahoinpitelivät, sitoivat ja laittoivat naisten päähän pussin teipeillä kiertämällä. Uhrit jätettiin sidottuina lattialle makaamaan. Yleensä asunnoista vietiin rahaa, mutta myös tupakkaa, alkoholia ja lääkkeitä.

Kallion kaupunginosassa ryöstettiin kaksi naista eri asunnoissa. Epäilty on valkovenäläistä alkuperää, ja hän on edelleen vangittuna. Hän on myöntänyt rikokset. Epäillyn rikostoveri on ilmeisesti venäläinen, ja poliisi epäilee hänen poistuneen kotimaahansa. Kaksikolla oli apuna kaksi Suomessa asuvaa, venäläistä alkuperää olevaa nuorta. He olivat jonkin aikaa vangittuna ja nyt matkustuskiellossa.

Kolmannen ryöstön ovat tehneet kaksi suomalaista, jotka ovat vangittuina. Myös he ovat tunnustaneet ryöstön. Kaksikkoa avusti kolmas henkilö, mutta hänet on päästetty vapaaksi. Kolmas ryöstö oli toisia ryöstöjä väkivaltaisempi.

Syytteen nostamisen määräaika on marraskuun lopussa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.