Prinssi William räväytti heittämällä vitsin laulutaidoistaan: "Et ole kuullut minua laulamassa!"

Israelin Netta on yksi euroviisujen ennakkosuosikeista 0:10

Euroviisut tänä vuonna voittanut Netta oli yllättynyt, kun prinssi William ilmaisi halunsa tavata israelilaislaulajan.

Katso yllä videoklippi Nettan esiintymisestä euroviisujen semifinaalivaiheessa.

Britannian prinssi William ja euroviisuvoittaja Netta kävivät yhteisellä kävelyllä Tel Avivin kaduilla Israelissa. Kaksikko keskusteli muun muassa mielenterveydestä ja monimuotoisuudesta.

Netta voitti euroviisut kappaleellaan Toy, jonka pääsanoma oli rohkaista ihmisiä hyväksymään erilaisuus.

– Puhuimme siitä, kuinka muutin ihmisten mielipiteitä täällä Israelissa, itsetunnosta sekä siitä, kuinka positiivisuus ja esimerkin näyttäminen voi muuttaa ihmisten elämiä, Netta kertoi BBC:lle.

Laulaja kuvaili prinssiä todella rennoksi tyypiksi. Hän lahjoitti Williamille yhden luuppikoneistaan, joita hän käyttää kappaleita luodessaan.

– Halusin antaa hänelle palasen omaa maailmaani, joten annoin hänelle tämän koneen, jolla hän voi luupata ääntään ja luoda musiikkia ilman instrumentteja.

Laulaja vitsaili, että prinssi voisi käyttää lahjaksi saamaansa konetta osallistumalla euroviisuihin Britannian edustajana. Lahjasta otettu prinssi oli kilpailuun osallistumisesta kuitenkin hieman eri mieltä.

– Haluatko, että minusta tulee laulaja? Et ole kuullut minua laulamassa, et haluaisi sitä! William päivitteli.

Netta nappasi voiton Lissabonissa järjestetyissä euroviisuissa 529 pisteellä. Hän on voiton jälkeen tehnyt kiertuetta saavutustaan juhlistaakseen.

Cambridgen herttua William on kiertämässä Lähi-itää. Nettan tapaamisen jälkeen hän suuntasi Palestiinaan, jossa hän tapasi Palestiinan presidentti Mahmoud Abbasin. William on ensimmäinen brittiläisen kuninkaallissuvun jäsen, joka on tehnyt virallisen vierailun alueelle.

Lue myös:

    Uusimmat