Prinssi Williamin soittolista yllättää: "Se tuo mieleen muistoja äidistäni"

Prinssi Williamin Suomen-vierailu alkoi tapaamisella presidentin kanssa 1:57
Muistatko vielä prinssi Williamin vierailun Suomessa? Prinssi tapasi muun muassa presidentti Niinistön.

Prinssi William puhuu kävelyn vaikutuksesta mielenterveydelle ja jakaa muistoja musiikkiin liittyen.

Prinssi William avasi soittolistansa sisältöä sekä iloisia muistoja joulun vietosta kuninkaallisen perheen kanssa, vieraillessaan Apple Fitness+ Time to Walk -jaksossa. William pyrkii osallistumisellaan sarjaan rohkaisemaan ihmisiä liikkumaan mielenterveytensä hyväksi, kertoo Hello Magazine.

Jaksossa William kuljettaa kuuntelijoita kuningatar Elisabetin Sandringhamin tilalla, pysähtyen muun muassa kirkossa, jossa kuninkaalliset ottavat osaa perinteiseen joulupäivän jumalanpalvelukseen.

– Minulla on voimakkaita muistoja tänne kävelystä, isoisäni käveli niin nopeasti, että meidän kaikkien välillä oli valtavia aukkoja ja välejä ja me yritimme perällä pysyä perässä pienillä jaloillamme, William muistelee.

Kirkossa istuttiin Williamin mukaan ikään kuin vastakkain ja pokan pitäminen oli välillä hankalaa, jos vastapäätä ilveili joku serkuksista.

– Olen hihitellyt moneen, moneen kertaan jumalanpalveluksen aikana. Onneksi kukaan ei kuvaa sitä. Joten siinä pääsee pälkähästä ja joulupäivänä on hauska hihitellä ja nauttia, William toteaa.

Prinssin soittolistan helmet

Jakson aikana prinssi William paljastaa soittolistaltaan kolme lempikappalettaan, joista yksi liittyy hänen äitiinsä, yksi tyttäreensä ja kolmas on maanantain motivaatiobiisi.

Prinsessa Dianasta muistuttava kappale on Harper's Bazaarin mukaan Tina Turnerin  The Best.

– Kun olin nuorempi, Harry ja minä opiskelimme sisäoppilaitoksessa. Äitini soitti kaikenlaisia kappaleita viedäkseen pois ahdistuksemme kouluun palaamisesta. Yksi kappaleista, jonka muistan isosti ja joka on pysynyt mukanani kaiken tämän ajan ja josta yhä edelleen salaa vähän nautin, on Tina Turnerin "The Best". Istuessa auton takapenkillä lauleskellen, se tuntui aidolta perhehetkeltä. Äitini ajoi laulaen samalla kurkku suorana, William muistelee.

– Kun kuuntelen sitä nyt, se vie minut takaisin niihin automatkoihin ja tuo mieleen paljon muistoja äidistäni, William lisää.

Prinssi William kertoo Instagram-julkaisussa kävelyn olevan yhteinen intohimo hänen koko perheessään. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toinen kappaleista liittyy Williamin omiin lapsiin, erityisesti prinsessa Charlotteen. Lasten suosikki on Williamin mukaan Shakiran kappale Waka Waka.

– Siihen liittyy paljon lantioliikkeitä ja pukeutumista. Erityisesti Charlotte juoksentelee ympäri keittiötä puvuissaan ja balettivermeissään. Hän sekoaa täysin ja Louis seuraa häntä yrittäen tehdä samaa, William paljastaa.

Kolmas kappale on prinssin oma suosikki mielialan kohotukseen. AC/DC:n Thunderstruck on Williamin lääke maanantaiaamuihin ja ilmeisesti omiaan nostamaan miehen itsevarmuutta.

– Se herättää sinut, aloittaa viikkosi parhaalla mahdollisella mielialalla ja tuntuu, että pystyt mihin vain. Kuvittelisin, että sitä kuunnellessa kävelee melko nopeaan, ehkäpä hypähdellen ja päätä heiluttaen. Sitä on hankala kuunnella tanssimatta tai nyökkäilemättä, William kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat