Prinssi William paljasti tyttärensä prinsessa Charlotten ihastuttavan lempinimen: "Kuinka suloista se onkaan"

Prinssi William on antanut mitä hellyttävimmän lempinimen nelivuotiaalle prinsessa Charlottelle. 

Yksi Iso-Britannian seuratuimmista perheistä teki harvinaisen yhteisesiintymisen tällä viikolla julkisuudessa, kun prinssi William ja herttuatar Catherine veivät kaikki kolme lastaan tutustumaan herttuattaren suunnittelemaan Back to Nature -puutarhaan. 

Hovi julkaisi liudan hellyttäviä ja onnea hehkuvia kuvia perheen hetkestä yhteisöllisessä puutarhassa, jossa pienet lapset saivat temmeltää vapaasti vanhempiensa kanssa. Kensingtonin palatsi julkaisi lisäksi Twitter-tilillään videopätkän, jossa William leikkii lastensa kanssa ja kysyy esikoiseltaan, viisivuotiaalta prinssi Georgelta, mitä mieltä tämä on äitinsä suunnittelemasta puutarhasta. 

Videolla näkyy myös, kuinka William pyytää nelivuotiasta tytärtään prinsessa Charlottea antamaan hänelle vauhtia keinussa. Pätkässä kuuluu, kuinka William ei kutsukaan Charlottea tämän omalla nimellä, vaan suloisella lempinimellä. 

– Mignonette, työnnätkö minulle vauhtia?

Nimi juontaa juurensa ranskankielen sanaan "mignon", joka tarkoittaa pientä, suloista tai herkkää. Kuninkaalliset fanit tarttuivat nopeasti asiaan ja ovat ylistäneet sitä sosiaalisessa mediassa. 

– William kutsuu tytärtään Mignonetteksi! Kuinka suloista. 

– Luulen, että se on "mignonette". Jos se on oikein, kuinka suloista se onkaan?

Herttuaparilla on Georgen ja Charlotten lisäksi vuoden ikäinen poika, prinssi Louis. Perheen ihastelema Back to Nature on yhteisöllinen puutarha, jonka tarkoituksena on antaa mahdollisuus yhteyden luomiseen luonnon kanssa. Herttuatar Catherine on suunnitellut puutarhan yhdessä maisemointiarkkitehtien Andree Daviesin sekä Adam Whiten kanssa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja