Prinssi Harryn paljastuskirjan julkaisun kanssa haasteita – syynä Michelle Obama

Prinssi Harry esittelee kykyjään näyttelijänä 1:05
Prinssi Harry esitteli kykyjään näyttelijänä.

Prinssi Harry saattaa joutua taistelemaan huomiosta Michelle Obaman kanssa.

Prinssi Harryn tuleva paljastuskirja kohtaa kustantajan puolesta mahdollisesti haastavan ongelman. Uutuuskirjan julkaisupäivämäärän kerrotaan olenva todennäköisesti sama, kuin Yhdysvaltojen entisenä ensimmäisenä naisena tunnetun Michelle Obaman kirjan jatko-osan.

Obama ilmoitti viime viikolla julkistavansa jatko-osan Becoming-omaelämäkerralleen. Kirja on yksi maailman myydyimmistä elämäkertateoksista.

Becoming-jatko-osa julkaistaisiin suunnilleen samoihin aikoihin, kun Harryn vielä nimeämätön paljastuskirja. Molempien kirjojen kustantaja Penguin Random House ei ole vielä ilmoittanut, milloin Harryn  paljastuskirja tulee myyntiin.

Jotkut alan asiantuntijat ovat eddottaneet, että Harryn kirjaa voitaisiin aikaistaa lokakuulle, jotta samanaikaisuudelta Obaman kiihkeästi odotetun The Light We Carry -kirjan kanssa vältyttäisiin. Obaman kirjan on määrä ilmestyä 15. marraskuuta.

Ajankohdan aikaistaminen saattaisi varmistaa sen, että Harryn kirja nousisi New York Times -lehden bestseller-listan kärkeen. 

– Michelle Obama on ilmiö, ja hänen uuden kirjansa odotetaan olevan kaikkien maailman bestseller-listan kärjessä. Hän peittäisi täysin kaiken Harrylta. Se voi olla aika vaikea ajoitus, lähde kommentoi Daily Mailille.

Kirjan julkaisija ilmoitti viime vuoden heinäkuussa julkaisevansa Harryn "kirjallisen muistelman" vuoden 2022 lopulla. Kirjassa hän jakaa ensimmäistä kertaa "todellisen kertomuksen" lapsuudestaan tähän päivään.

Lähteiden mukaan Buckinghamin palatsi on jo pitkään pelännyt, että Harry käyttää muistelmiaan edistääkseen näkemyksiään perhettään ja vanhempia hovin jäseniä vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat