Paljastuskirja julki! Prinssi Harryn ystävillä ja herttuatar Meghanilla meni sukset ristiin jo ensitapaamisella: "Häneltä puuttui huumorintaju"

Herttuatar Meghanin kohuhaastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista 8:01
Herttuatar Meghanin vuonna 2021 antama kohuhaastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista

Uutuuskirjan mukaan prinssi Harryn ystävien ja herttuatar Meghanin alku ei ollut ruusuinen.

Kirjailija Tom Bowerin uutuuskirja Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors raottaa verhoa prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin elämään paljastaen julkisuuteen ennenkuulumattomia asioita parin elämästä.

Kirjan mukaan osalla Harryn vanhimmista ystävistä meni sukset ristiin Meghanin kanssa pariskunnan suhteen alkuaikoina.

Tapahtumat saivat alkunsa eräänä vuoden 2016 viikonloppuuna, jolloin Harry ja Meghan viettivät aikaa prinssin ystävien kanssa Sandringhamissa. Harry oli kutsunut viikonlopunviettoon yhteensä 16 ystäväänsä sekä näiden kumppanit. Iso osa paikalle kutsutuista henkilöistä oli prinssin vanhoja koulukavereita.

Harryn ja Meghanin suhde oli paljastettu julkisuuteen vain hieman ennen kyseistä viikonloppua.

Kirjan mukaan Harry odotti viikonlopun noudattavan samaa kaavaa, kuin aikaisemmatkin kaveriporukalla vietetyt viikonloput: loputonta pilailua, vitsejä ja paljon juomista.

– Hän ei ollut odottanut Meghanin reaktiota. Heidän vitsinsä liittyen seksismiin, feminismiin ja transsukupuolisiin ihmisiin kimpoilivat ympäri olohuonetta ja ruokailutilaa. Meghan haastoi epäröimättä jokaisen vieraan, jonka puheet olivat hänen arvojensa vastaisia, kirjassa sanotaan.

Kirjassa väitetään, että Harryn ystävien mukaan Meghan "nuhteli heitä pienimmästäkin sopimattomasta vivahteesta" eikä kukaan saanut tästä vapautusta.

Prinssin ystävien kerrotaan keskustelleen myöhemmin, ettei Harryn maailma olisi tarkoitettu Meghanille, ja ilmaisseen huolensa Meghanin valveutuneesta maailmankatsomuksesta. Heidän mukaansa herttuatar oli juhlien latistaja.

– Häneltä puuttui huumorintaju. Sunnuntailounaan jälkeen kotiin ajettaessa tekstailimme autojen välillä toisillemme: "OMG, entä (Meghan)?" sanoi yksi. "Harryn täytyy olla v*tun hullu.", kirjassa kerrotaan.

Meghan ja Harryn ystävät olivat kirjan mukaan jälleen napit vastakkain, kun pari matkasi Jamaikalle maaliskuussa 2017. Reissun tarkoituksena oli juhlia Harryn ystävän Tom "Skippy" Inskipin avioitumista.

Montego Bayn Round Hill -hotellissa järjestetyt juhlat kestivät kolme päivää, ja niihin oli kutsuttu noin 40 henkilöä. Juhlavieraiden joukossa oli Harryn pitkäaikaisimpia ystäviä.

Kirjan mukaan Harryn lensi Lontoosta Jamaikalle premium-lennolla, kun taas Meghan saapui Torontosta ystävänsä yksityiskoneella.

– Tiiviisti yhteen nivoutunut porukka odotti innokkaasti Meghanin tapaamista. He pettyivät nopeasti, kirjassa sanotaan.

– Hän ei ainoastaan kitissyt ruoasta, vaan hän käyttäytyi "prinsessamaisesti" kieltäytyen olemasta tekemisissä Harryn ystävien kanssa.

– Hän ei ollut kiinnostunut meistä, yksi vieras väitti.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat