Prinssi Harry: Tämä kuninkaallisuudessa mättää

Prinssi Harry paljastaa uudessa haastattelussa, että toivoisi joskus olevansa aivan tavallinen ihminen. Kuninkaallisuudessa on muitakin huonoja puolia, esimerkiksi tylsien ihmisten kanssa jutteleminen.

CBS This Morning -ohjelmassa esiintynyt prinssi Harry paljasti, että elämä kuninkaallisena on usein kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista. Parinhakukaan ei ole helpoimmasta päästä, sillä julkisuutta kestävän naisen löytäminen ei ole helppoa.

– En etsi niinkään sellaista, kuka voisi täyttää kuninkaallisen roolin, mutta ilmiselvästi, etsin ihmistä, joka olisi valmis rooliin, prinssi Harry kertoo.

Huliviliprinssin maineessa oleva mies heilasteli pitkään Chelsy Davy nimistä mallia, mutta suhde loppui vuonna 2010, koska tyttö ei ollut valmis hoitamaan kuninkaallisia velvollisuuksia.

Prinssi Harry myöntää, että joskus olisi mukavaa olla ihan tavallinen ihminen.

– Olemme hyvin etuoikeutettuja, mutta joskus etuoikeuksista tulee suuri vastuu. On aikoja, jolloin veljeni ja minä toivoisimme olevamme aivan tavallisia, prinssi Harry sanoo.

Kuninkaallisena saattaa olla etuoikeutettu, mutta roolissa on huonojakin puolia. Kun prinssi oli pienempi, tylsien ihmisten seuraa joutui kestämään usein.

– Voit vain kuvitella kaikkia illallisjuhlia, joihon jouduin nuorella iällä. Aika tylsää, prinssi Harry kertoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: nypost.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja