Kuninkaallisasiantuntijalta kylmä arvio – prinssi Charlesin kärsivällisyys prinssi Harryn suhteen on tullut tiensä päähän

Seuraako prinssi Harry äitinsä Dianan jalanjäljissä? 1:36
Kuninkaallisasiantuntijan mukaan prinssi Harry seuraa äitinsä prinsessa Dianan jalanjäljissä – katso videolta, miten

Kuninkaallisasiantuntija Robert Jobsonin mukaan prinssi Charlesilla ei ole enää kärsivällisyyttä poikansa prinssi Harryn suhteen.

Kuninkaalliskirjailija sekä toimittaja Robert Jobson arvioi, että prinssi Charles oli vastahakoinen tapaamaan poikansa prinssi Harryn tämän piipahdettua vaimonsa herttuatar Meghanin kanssa Isossa-Britanniassa viime viikolla, kertoo New York Post.

Yhdysvalloissa asuvat Harry ja Meghan tapasivat kuningatar Elisabetin pikaisesti Windsorin linnassa torstaina 14. huhtikuuta, ja myös prinssi Charles osallistui nopeaan tapaamiseen. Kohtaamisen jälkeen Harry ja Meghan suuntasivat Alankomaiden Haagiin Invictus Games -tapahtumaa varten. 

– Tietääkseni Charles ei tehnyt tätä mielellään. He suostuivat tapaamiseen vain sopimuksen takia, ettei hänestä sanottaisi mitään amerikkalaisessa televisiossa, Jobson kertoo. 

Kaksi vuotta sitten kuninkaallisesta elämästään vetäytynyt prinssi Harry on tylyttänyt isäänsä Charlesia useaan otteeseen julkisesti. Lähteiden mukaan Harry saapui tapaamiseen myöhässä. 

– Walesin prinssin kärsivällisyys on tullut tiensä päähän, eivätkä he ole olleet yhteydessä. Luulen, että mikäli hän (Harry) olisi möläyttänyt jotain tästä tapaamisesta, se olisi ollut heidän suhteensa loppu. 

Harry antoi muutama päivä tapaamisen jälkeen haastattelun, jossa kertoi, mistä oli keskustellut isoäitinsä Elisabetin kanssa lyhyen tapaamisen aikana. Lähteiden mukaan tapaaminen perheenjäsenten kesken kesti noin 15 minuuttia. 

Prinssi kertoi haluavansa varmistaa, että Elisabetilla on "oikeat ihmiset ympärillään". Harry kertoi myös puhuvansa Elisabetin kanssa asioista, joista kuningatar "ei voisi puhua kenenkään muun kanssa". 

Kuninkaallisasiantuntijat ovat kritisoineet Harryn kommentteja ja arvioineet niiden olleen todella suuri loukkaus sekä prinssi Charlesia että Harryn isoveljeä prinssi Williamia kohtaan. 

Lue myös:

    Uusimmat