Prinssi Harry ja herttuatar Meghan jättävät sosiaalisen median – saivat tarpeekseen somevihasta

14:32
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat viimeistä kertaa, mutta minkälaiset ovat prinssiveljesten välit?

Herttuaparin on Instagram-tilillä on edelleen yli 10 miljoonaa seuraajaa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan jättävät sosiaalisen median, kertoo The Times -lehti. Herttuaparilla on esimerkiksi Instagram-tilillään yli 10 miljoonaa seuraajaa, mutta he eivät ole päivittäneet sinne yhtään kuvaa tai videota maaliskuun jälkeen.

Lähde kertoo lehdelle, ettei pariskunta aio käyttää sosiaalista mediaa edes Archewell-hyväntekeväisyys järjestön nimissä. Lehden mukaan pariskunta on kyllästynyt somevihaan, jonka kohteeksi he ovat joutuneet.

Meghan on puhunut avoimesti nettivihasta, jota on kokenut avioiduttuaan prinssi Harryn kanssa. Viime syksynä uutisoitiin, kuinka Harry ja Meghan työskentelevät vihapuhetta ja netissä tapahtuvaa toksista käytöstä vastaan. Meghanin mukaan nettikiusaaminen sekä sosiaalisessa mediassa kiertävä väärä tieto ovat asioita, joihin on puututtava. 

Herttuapari on kannustanut mainostajia boikotoimaan Facebookin kaltaisia verkostoja, joiden alustoilla esimerkiksi vihapuhetta esiintyy.

Sussexin herttuaparia kuullaan tulevaisuudessa kuitenkin Spotifyssä, sillä heillä on siellä Archewell Audio -nimeä kantavaa podcast, jota he myös itse isännöivät.

Daily Mailin mukaan Spotify-diiliin liittyvistä rahasummista ei ole tietoa, mutta pariskunta solmi jo syyskuussa 100 miljoonan dollarin diilin suoratoistopalvelu Netflixin kanssa. Tuolloin uutisoitiin, että herttuapari ryhtyy tuottamaan Netflixille sekä elokuvia että sarjoja. Sopimukseen kuuluvat tiettävästi myös dokumentit ja lastenohjelmat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja