Herttuatar Meghan nousi hiljattain kritiikin kohteeksi yhdysvaltalaisille osoittamallaan kehotuksella – avautuu nyt kokemastaan arvostelusta: "Se ei ole ristiriitaista"

8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Herttuatar Meghan kokee tulleensa väärin ymmärretyksi.

Herttuatar Meghan on ollut hiljattain kritiikin kohteena, kun hän on kannustanut puolisonsa prinssi Harryn kanssa yhdysvaltalaisia äänestämään tulevissa presidentinvaaleissa, jotka Yhdysvalloissa käydään marraskuussa istuvan presidentin Donald Trumpin ja hänen vastaehdokkaansa Joe Bidenin välillä. 

Tällä viikolla Meghan antoi vastauksensa kriitikoille, kertoo Mirror. Herttuattaren mukaan hänet on ymmärretty väärin. 

Meghan on itse yhdysvaltalaissyntyinen ja hän työskenteli näyttelijänä ennen liittymistään kuninkaalliseen perheeseen. Kuninkaallisen perheen jäsenten odotetaan olevan julistamatta omia, henkilökohtaisia poliittisia kantojaan. Prinssi Harry ja Meghan jättivät kuitenkin kuninkaallisen perheen velvollisuudet taakseen viime keväänä elääkseen vapaampaa elämää ilman hovin kahleita. 

Meghan kertoi puhuessaan Fortunen Most Powerful Women Summit -tapahtumassa, ettei hän koe tehneensä mitään väärin kehottaessaan ihmisiä äänestämään tulevissa vaaleissa. 

 –Jos tarkastelette mitä vain mitä olen sanonut, tulehtunut lopputulos on aina ihmisten tulkinta siitä, Meghan kommentoi. 

– Jos kuuntelette, mitä oikeasti sanon, se ei ole ristiriitaista, vaan reagoin asioihin joita ei ole vielä tapahtunut. 

Herttuatar osallistui tapahtumaan etänä hänen, Harryn ja pariskunnan vuoden ikäisen Archie-pojan uudesta, Santa Barbarassa sijaitsevasta kodista käsin. Meghanin mukaan hän ja Harry työskentelevät tällä hetkellä vihapuhetta ja netissä tapahtuvaa toksista käytöstä vastaan. Meghanin mukaan nettikiusaaminen sekä sosiaalisessa mediassa kiertävä väärä tieto ovat asioita, joihin on puututtava. 

Herttuapari on kannustanut mainostajia boikotoimaan Facebookin kaltaisia verkostoja, joiden alustoilla esimerkiksi vihapuhetta esiintyy. 

Tilaisuudessa Meghanilta kysyttiin ihmisistä, jotka ovat yrittäneet lannistaa häntä sekä mitä neuvoja hänelle olisi niille, jotka haluavat olla mukana keskustelussa isoista asioista. Meghanin mukaan tässä tapauksessa on oltava aito ja autenttinen. 

– Mielestäni se on pääasia, jonka olen ymmärtänyt, ettet kuuntele ulkopuolelta tulevaa melua, vaan keskityt elämään elämää, jolla on tarkoitus ja tiedät, mikä on oma moraalinen kompassisi. Aina tulee olemaan niitä, jotka ovat toista mieltä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja