Prinssi Harry esiintyi hyväntekeväisyysjärjestön videolla Hämähäkkimieheksi pukeutuneena – jäsenet innoissaan: "Merkitsee paljon"

14:03
Asiantuntija arvioi prinssien välejä ja kuningattaren perintöä: "Harrylle ei jätetä palaakaan maata"

Prinssi Harry ilahdutti hyväntekeväisyysjärjestön jäseniä Hämähäkkimiehesi pukeutuneena.

Scotty's Little Soldiers -hyväntekeväisyysjärjestö järjesti taannoin jäsenilleen jokavuotisen joulujuhlan, jonka teemana oli tällä kertaa sankarit ja pahikset. Juhlassa esitettiin videoviesti Hämähäkkimieheksi pukeutuneelta henkilöltä, joka paljastui videon lopussa prinssi Harryksi.

Tempauksen organisoinut Scotty's Little Soldiers -hyväntekeväisyysjärjestö tukee lapsia, joiden vanhempi tai vanhemmat ovat kuolleet palvellessaan asevoimissa. Harry, joka oli äitinsä prinsessa Dianan  kuollessa vain 12-vuotias, puhuu videolla muun muassa menettämisestä.

– Joulu on aikaa, jolloin kaipaamme läheisiämme todella, todella kovasti, ja se on ok, supersankariasuun sonnustautunut prinssi sanoo videolla.

– Mutta samaan aikaan on mahdollista tuntea syyllisyyttä siitä, että meillä on hauskaa ilman vanhempiamme. Mutta minä olen täällä vakuuttaakseni, että vanhempamme haluavat aina meidän pitävän hauskaa. Älä siis tunne syyllisyyttä, hän jatkaa.

Harry painottaa videollaan, että on täysin sallittua viettää "parasta aikaa ikinä", etenkin Scotty's Little Soldiers -yhteisön kanssa. Videon lopussa hän nostaa Hämähäkkimies-maskinsa ja toivottaa pienille katsojilleen hyvää joulua.

Harryn videotervehdys sai juhlavierailta lämpimän vastaanoton.

– [Prinssi Harry] on joku, jonka ihmiset kaikkialla maailmassa tuntevat, ja hän on käyttänyt aikaa tallentaakseen meille erityisen viestin, joka merkitsee paljon, isänsä 8-vuotiaana menettänyt Jamie Small, 14, sanoi videon nähtyään.

– On hienoa, että joku, joka on käynyt läpi saman asian kuin me, ajattelee meitä. Hän ei ole vain joku, joka yrittää olla myötätuntoinen, vaan hän todella tietää, millaista on kasvaa ilman vanhempaa, 7-vuotiaana isänsä menettänyt Emily Reynolds, 12, komppasi.

3. joulukuuta julkaistua videota on katsottu parissa päivässä yli 160 000 kertaa videopalvelu Youtubessa.

Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja