Tositelevisiotähti paljastaa saaneensa prinssi Harrylta elämänsä intohimoisimman suudelman – jonka jälkeen kuninkaallinen "ghostasi"

1:05
Katso videolta: prinssi Harry esittelee kykyjään näyttelijänä

Tositelevisiotähti Catherine Ommanneyn mukaan hänellä oli 34-vuotiaana lyhyt romanssi prinssi Harryn kanssa, joka oli tuohon aikaan 21-vuotias.

The Real Housewives of D.C. -ohjelmasta tunnettu yhdysvaltalainen Catherine Ommanney, 51, kertoo The Sun -lehdelle, että hänellä olisi ollut vuosia sitten lyhyt romanssi prinssi Harryn kanssa. Ommanney oli tuohon aikaan 34-vuotias kahden lapsen äiti ja Harry puolestaan 21-vuotias. 

Ommanney avautui asiasta kuultuaan, että Harryn tulevassa elämäkerrassa tullaan käsittelemään myös prinssin suhdekuvioita. Harryn itsensä tehtailema Spare-niminen elämäkerta ilmestyy tammikuussa 2023. 

– Epäilen, etten tule olemaan Harryn kirjassa, sillä prinssi ei voi karata 34-vuotiaan kahden lapsen äidin kanssa, se ei vain onnistu, Ommanney pohtii. 

Kaksikko tapasi toisensa Ommanneyn mukaan vuoden 2006 toukokuussa lontoolaisessa trendiyökerhossa ja suuntasivat jatkoille Harryn ystävän kotiin Chelseaan. Ommanney oli ennen tapaamista eronnut tuolloisen puolisonsa kanssa. 

Ommanney kertoo, että yhteisistä jatkoista kehkeytyi hyvinkin villit. 

– Menimme yläkerran kylpyhuoneeseen ja aloimme pelleillä kuin teinit, laulaen hammasharjoihin kuin mikrofoneihin. Menimme kylpyyn vaatteet päällä, ja yksi ystävistämme otti valokuvan puhelimellani. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myöhemmin Harry ja Ommanney söivät prinssin tekemiä voileipiä keittiössä ja juttelivat sekä naureskelivat yhdessä pitkään. Lopulta kaksikko päätyi myös tappelemaan ja painimaan leikisti keskenään noin vartiksi, kunnes Ommanney ilmoitti Harrylle, että hänen olisi lähdettävä kotiin. 

– Silloin hän nosti minut vyötäröstäni ylös lattialta ja piti minua seinää vasten. Hän antoi minulle uskomattomimman, intohimoisimman suudelman, jonka olen koskaan elämässäni saanut. Olin aivan sanaton. 

Ommanneyn mukaan Harry vaati saada viedä hänet kotiinsa Lontoon Batterseaan, jossa Ommanney tuolloin asui kahden tyttärensä kanssa. Tämän jälkeen pari jatkoi viestittelyä ja näki toisensa noin viikkoa myöhemmin toisessa lontoolaisessa baarissa. Tuolloin kaksikko päätyi myös suutelemaan toisiaan uudemman kerran. 

– Harry oli erittäin kohtelias, kertoen minulle kuinka kaunis olin. Tapasimme muutaman kerran vielä, aina yksityisissä baareissa. 

Uutinen romanssista alkoi levitä, ja suhde koki suurehkon kolauksen. Ommanney ja Harry tapasivat toisensa vielä kahdesti, mutta tämän jälkeen Harry vaihtoi puhelinnumeronsa. 

Seuraavan kerran Ommanney ja Harry törmäsivät toisiinsa vuonna 2009 poolo-ottelussa Barbadoksella, ja Ommanneyn mukaan tapaaminen oli lämmin siitä huolimatta, millä tavalla suhde päättyi. 

– Harry työntyi henkivartijoidensa ohi antaakseen minulle suukon ja halauksen, ja meillä oli hieno keskustelu. Jälkikäteen ajateltuna on sääli, ettemme pysyneet ystävinä.

Prinssi Harry meni vuonna 2018 naimisiin herttuatar Meghanin kanssa ja heillä on kaksi lasta: 3-vuotias Archie sekä vuoden ikäinen Lilibet. Vuoden 2020 alussa pariskunta ilmoitti vetäytyvänsä kuninkaallisista velvollisuuksistaan ja muuttavansa Pohjois-Amerikkaan.

Viimeisten parin vuoden aikana sekä Harry että Meghan ovat avautuneet useaan otteeseen julkisesti kuninkaallisen elämänsä hankaluuksista, ja Harryn tulevaa elämäkertaa odotetaankin brittihovissa tästä syystä kauhunsekaisin tuntein. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja